EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Zichy Park Hotel, Bikács

Zichy Park Hotel:  Ha egy időre megszabadulna a város zajától, ha a vidék nyugalmára vágyik, akkor jöjjön el hozzánk és töltődjön fel nálunk!

Zichy Parkhotel, Bikács

A szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik a pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló Zichy Park Hotel**** komplexum.

Mi megőriztük és megteremtettük a természetközeli környezetet, szolgáltatásainkkal pedig segítséget nyújtunk a tartalmas kikapcsolódáshoz. A bikácsi Zichy Park Hotel a hétvégi pihenések, családi nyaralások, wellness hétvégék, céges rendezvények, konferenciák, outdoor tréningek, esküvők ideális helyszíne.

A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, vagy a téli hóesésben egy romantikus lovas szánozásra is. A gasztronómia szerelmesei megízlelhetik Tolna megye ízeit, Vincellér házunk és borospincéje borkóstolók, vadászvacsorák helyszíne lehet, a Parasztudvar pedig kiválóan alkalmas disznóvágások lebonyolítására is. A parkban található halastó egy kis csónakázásra és horgászatra is kiválóan alkalmas.

Szállodánk a feltöltődés és pihenés mellett közkedvelt esküvő-, konferencia- és csapatépítő helyszín. Romantikus szabadtéri helyszíneink megalapozzák a „Nagy Nap” varázslatos hangulatát, de ugyan ezeken a helyszíneken izgalmas, a vidék hangulatához illeszkedő csapatépítő programok is megvalósíthatók. A hotel főépületében pedig a 170 nm-es, szekcionálható, komplett konferencia technikával felszerelt Öreg Tölgy konferencia terem áll a vendégek rendelkezésére.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor