EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: DININGGUIDE

ALGÁS UBORKASZÖRP – WOLF ANDRÁS ÉS FEKETE ANTONIO (SALON) RECEPTJE

A Gourmet Fesztiválon általában standtól standig rohangálunk, nehogy valamiről lemaradjunk. Persze mindig lemaradunk, de az biztos, hogy a Salon algás uborkaszörpével hűsítjük majd magunkat. Itt a recept. Csekkoljuk, hogy milyen a házilag készített és milyen a Wolf Andrásé és Fekete Antonioé.

fotó: DESIGNFood Antonio Photography

Hozzávalók (15 főre):

1 kg kígyóuborka

0,005 kg spirulina por

0,35 kg cukorszörp (mely 1:1 arányban készült)

só (nagyon kevés, az alapízek kerekítésére)

 

Szervírozáshoz

5 db lime kockára vágva

0,25 dkg kígyóuborka tisztítva, nagyobb kockákra vágva)

jégkocka és mentes ásványvíz

 

Elkészítés:

Az uborkákat kisebb darabokra vágjuk, majd egy mixer-aprítógépbe helyezzük, hozzáadjuk az összes további hozzávalót, péppé pürésítjük, ezután egy gézlap vagy superbag (mikroszűrő) segítségével leszűrjük. Az így kapott mélyzöld színű szörpöt szervírozzuk az összes további alkotóelemmel.

 

 

2015. május 19.


Forrás: http://www.diningguide.hu/algas-uborkaszorp/

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések






New York Café TripAdvisor