EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Városliget Rendezvény

A Városliget Rendezvény  a Városligeti-tó partján található komplexum, ahol több rendezvényhelyszín közül is válogathat!

Városliget Rendezvény

Cégünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik privát és vállalati események szervezésében, megvalósításában, valamint munkahelyi étkeztetésben is. Legyen szó kisebb, „házon belüli” üzleti eseményről, protokoll rendezvényről vagy több száz-ezer fős „házon kívüli” partnertalálkozóról, családi napról, kollégáink teljes körű tanácsadással és megvalósítási koncepcióval segítik megrendelőink munkáját. Ezen megbízások alkalmával is mindig az adott eseményre és cégre szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket.  Akár kockás terítős családi napról, akár exkluzív alkalomról van szó, rendelkezésünkre állnak a rendezvénytípushoz szükséges eszközök, kellékek, kiegészítő elemek, és nem utolsó sorban a megfelelően képzett és felkészített személyzet.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor