EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Autókiállítás elegáns környezetben a Városligetben

Autókiállítás elegáns környezetben a Városligetben

Autókiállítás Budapest szívében, a Városligetben

 

Jégen, vízen és teraszon: egyedi szabadtéri helyszíneinken biztosítjuk eseményei különleges környezetét. Tervezze velünk média megjelenését, adjon hírt a város szívéből, festői környezetből, szervezzen sajtótájékoztatót nálunk! Hívja partnereit könnyed esti grill partyra, mutassa be legújabb modelljét vízen, jégen vagy színpompásteraszunkon!
 

Helyszín

A Városliget Café és az előtte húzódó terület kiváló helyszíne autós rendezvényeknek az autó bemutatótól a tesztvezetéssel egybekötött sajtótájékoztatóig. Az autók elhelyezése történhet az elegáns, füves területen az épület előtt vagy akár az étterem teraszán.

 

 

 

 

Miért?


• szabadtér
• elegáns környezet az autók számára
• ideális fotó helyszín
• az Olof Palme sétány (engedéllyel) és a közeli M3-as bevezető kiváló helyszín tesztvezetéshez
• központi elhelyezkedés
• jó megközelíthetőség
• parkolás ingyenes a környéken

 

Vendéglátás


Századfordulós ételkínálat, egyedi választékkal, nyáron grillterasszal. Télen hütte ételekkel. Finom reggeli fogások, kézművestermékek, reform konyha.

Italcsomag
Egyeztetés szerinti csomagok.

 

Az ár tartalmazza:  a helyszín, a vendéglátás, az  eszközök, a személyzet és  a szerviz költségét, de  nem  tartalmazza a gépkocsik  darus  installációját a teraszra.

Az árak nem tartalmazzák az áfát

 

Kapcsolat

Hamar Krisztina
30/342-4341
krisztina.hamar@topartbudapest.hu
www.varosligetrendezveny.hu
www.varosligetcafe.hu


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor