EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Családi nap a Városligetben

Családi nap a Városligetben

Eventrend családi nap – A Városliget legendája

 

A Városliget legendája c. programban vidám, aktív, mindenkit szórakoztató kültéri feladatokon keresztül az együttműködés erősítése, a kommunikáció fejlesztése valósul meg miközben igazi közösség kovácsolódhat a cégen belül. A résztvevőket több csapatra osztjuk, minden csapat részére két evezős csónak és egy vizibicikli áll rendelkezésére, hogy az állomásokat teljesítsék. A vízen és a szárazföldön megoldandó feladatok összekapcsolódnak, így elengedhetetlen a csapatszellem és a kreatív együttműködés a siker eléréséhez. Cél a történetet egy címlapfotó kíséretében feltölteni a Facebookra és minél több like gyűjtése a győzelem érdekében.

A helyszín


A szikrázó napsütésben a Csónakázó tó a Városliget egyik ékköve, amely az Ön rendelkezésére áll akár csónakokkal, vízibiciklikkel együtt! Teraszos megoldások, vízközeli rendezvényhelyszínek vagy éppen a tóra épített stég a historikus Vajdahunyadvár és a romantikus Városligeti tó ölelésében.

 

 

Miért?

• természetközeli

• városközpontban, jó elérhetőséggel,

parkolással és tömegközlekedéssel

• családi környezet

• vidám, de impozáns történelmi helyszín

• sportos és laza, játékos kikapcsolódás

 

 

Kapcsolat

1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.
Hamar Krisztina
+36 30 342 4341
krisztina.hamar@topartbudapest.hu
www.varosligetrendezveny.hu 
www.varosligetcafe.hu

 

 

 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor