EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: DININGGUIDE

THOMAS BÜHNER-VACSORA A SALONBAN

A napokban Wolf András séf oldalára felkerült egy fotó, azóta sokan találgatják, mit keres a világhírű séf is rajta. Valami készül a Salon étterem háza táján, és ha a Pödör keze is benne van, ott biztos, hogy jó eséllyel nagy durranásról van szó.

Világhírű séf járt a Salon Étteremben

A csúcskategóriás olajokat és eceteket forgalmazó cég vezetője, Reiner Berger nem bíz semmit a véletlenre. 2013-ban a Noma meghívásával indította útjára a Pödör Black Table Gourmet Dinner sorozatot, amit 2014-ben a perui Roberto Ortiz követett.

 

Idén pedig február 27-én a 3 Michelin-csillagos Thomas Bühner veheti kezébe a fakanalat, aki Berger elmondása szerint kiválóan ismeri az olajokat és eceteket, ami az egyik legfontosabb tényező volt a kiválasztáskor a séf szerénysége, kreativitása és profizmusa mellett.

 

A menüsorról egyelőre annyit lehet tudni, hogy 6 fogás lesz, amiből kettőt Wolf András és Fekete Antonio, négyet pedig Thomas Bühner fog elkészíteni, s minden falatban megtalálható lesz az ecet ereje és az olaj selymessége. Ezen kívül hat fiatal, magyar dizájner fogja bemutatni legújabb ruha – és cipőkölteményeiket.

 

2016. január 06.


Forrás: http://www.diningguide.hu/thomas-buhner-vacsora-a-salonban/

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor