EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Üzleti reggeli

Gondolt már arra, hogy vendégül látja legfontosabb üzleti partnereit a világ legszebb kávézójában? Volt úgy, hogy a munkanapot egy lendületes gasztronómiai túrával indította? Szerte a világon egyre nagyobb teret kapnak az üzleti reggelik. Mi szervezünk Önnek egyet. És ha tetszett, akkor még egyet.

 

Evés közben jön meg az étvágy – tartja a mondás. A tapasztalat világszerte az, hogy az üzleti döntések is gyorsabban megszületnek egy kávézóasztal körül kötetlen hangulatban beszélgetve. Ez a 21. század rendezvénytípusa, mi pedig tartjuk a lépést a korral. A különböző típusú, üzleti célzatú reggeli találkozókon nem csak tárgyalásokra kerülhet sor. Egy festői szépségű kávézóban, amilyen például a világ legszebb kávézójának választott New York Café, kapcsolatépítő beszélgetésekre, szerződéskötésekre, rövid képzésekre, előadásokra vagy kapcsolati tőkeépítésre is bármikor sort keríthetünk. Mondja el, milyen célja elérésében segíthetünk, majd bízza ránk a szervezést és a lebonyolítást. A legmegfelelőbb helyszín megtalálása csak az első lépés. Az egészséges és könnyű reggeli menü kialakítása és a kávé minősége legalább olyan fontos, ahogyan a technikai háttér biztosítása is. Mindben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Kérje kedvezményes és az Ön igényeire szabott ajánlati csomagunkat!

Vissza a főoldalraMegvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor