EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Turisztikai programok

Szeretné kipróbálni, milyen érzés lenne turistaként beülni egy hagyományos magyar étterembe? Volna kedve végigenni egy különleges, valódi hungarikumnak számító libavacsorát? Lepje meg magát, párját, ismerőseit egy olyan estével, amikor úgy fedezik fel Budapestet, mint a külföldiek!

 

Az Eventrend Holding által üzemeltetett vendéglátó egységek mindegyike sajátos hangulattal rendelkezik. Az összes éttermünkben talál olyan egyedi ételkülönlegességet vagy specialitást, amelyért érdemes akár mindegyiket kipróbálnia. A Városligeti-tó partján található Városliget Café éttermünk a romantikus vacsoraestek kedvelt helyszíne. Itt történelmi környezetben élvezhetjük a kávé- és süteménykülönlegességeket, dallamos gitárzene kíséretében. Ahhoz sem kell turistának lennie, hogy a Fakanál étteremben cigányzenét hallgathasson vagy kitanulja a pálinka blendelés művészetét. Bikács a városiak számára is vonzó célpont, hiszen az itt található Zichy Park Hotelben egész napos, autentikus disznóvágásra lehet benevezni. A New York Palotában pedig mindenkit ott vár a világ legszebb kávéházaként számon tartott New York kávéház, melyben egyedülálló süteményválaszték, bárzongora zene és cigányzenekari show teszi feledhetetlenné az estét. A BRKLYN tematikus esti programokkal, élő koncertekkel és fesztiválokkal vár bennünket, a Symbolban pedig elvegyülhetünk a Gatsby partyk sokszínű forgatagában.

Vissza a főoldalraMegvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor