EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: zéta

tóPart: nyár a tavon

Szombaton nyit a nyár a Műjégen – tudtuk meg a Városligeti Műjégpálya gyönyörűen felújított Dísztermében, a délelőtti sajtótájékoztatón. Nagy Gábor, a projektgazda Eventrend tulajdonosa és Bartha László, a Városligeti Műjégpálya igazgatója házigazdaként avatott a részletekbe.

Nyári programok a Műjégen

 

A délelőtt Holub Katalin sajtófőnök moderálásával Kertesi Ingrid és Andreas Magony operaénekesek produkciójával indult. Őket Gyarmati István, a legendás hírű zongoraművész kísérte hangszerén. A művészek Zsédával kiegészülve május 30-án a Szent István Bazilikában is fellépnek majd.

 

 

 

 

 

 

 

Nyári programok a tóParton

Nyári programok a tóParton

 

 

A sajtótájékoztatón megjelent Pulai Imre kenus és szánkós, a víz mindkét halmazállapotának aktív ismerője, a rendezvénysorozat sportnagykövete, Rozgonyi Zoltán, a XIV. kerület kultúráért felelős alpolgármestere és Nagyné Varga Melinda kulturális, turisztikai és sport főosztályvezető is. A tájékoztatót követően a vízi színpadot Josip Bartulovic és Kulik Johanna, a Tango Latino táncosai avatták fel.

 

Nyári programok a tóParton

Nyári programok a tóParton

 

                   

Május 19-én nyit a főváros legnagyobb tóparti nyaralója a 200 éves Városligetben. Családi programok, vízparti party, kulináris íz- és program kavalkád, koncertek, élő rádiós és televíziós bejelentkezések, Olimpia, Foci Eb, Wimbledon, BL döntő – egy 24 m2-es ledfallal megspékelve – várja a szórakozni, szurkolni és kikapcsolódni vágyókat három hónapon át, egészen augusztus 20-ig, az államalapítás ünnepéig. A történelmi helyszín új dimenziójú modern öltözetben a labdarúgó BL döntő szurkolópontjaként jövő hétvégén debütál a nagyközönség előtt.

 

Nyári programok a tóParton

Nyári programok a tóParton

 

A városligeti műjégpálya nyári csónakázó taván, frissen felújított központi épület teraszán május 19-e és augusztus 20-a között egész napos programpalettával várja azokat a fővárosban maradókat, akiket a munkája vagy más körülményei az itthon-helyben töltött nyaralásra ösztönöz. A Tóparti sétány kulináris élvezetekkel csábít – lesz kávézó, sörkert, borbár –, a vízre épített szigetek igényesen izgalmas desztináció. A télvíz idején csatolóként funkcionáló teremben disco zene szól a táncolni vágyók esti szórakozására. A nagykoncertek és a nyár kiemelt sporteseményei – labdarúgó BL döntő, UEFA labdarúgó Eb, Wimbledon Week és Olimpia – közösségi élményforrások a megváltozott halmazállapotú helyszínen.

Projekt számokban: 94 nap nyitva tartás, összesen 1000 m2 épített stég a tavon, egyszerre 400-500 fő ülve fér el kényelmesen a helyszínen, napi 1500 vendéget várnak. Hivatalos Eb Szurkolói Klub, ahol meccsnapokon akár 1500 fő is szurkolhat együtt. A város első vízi színpadján akusztikus, jazz és egyéb koncertek, folyamatos programok, megfizethető szolgáltatások és megfizethetetlen élmények. – A tóParton a Bárzongorista Verseny döntősei is fellépnek majd – mondta kérdésemre Nagy Gábor, aki a New York kávéházi versenysorozatot is szervezte.

 

 

2012. május 16.


Forrás: http://www.zetapress.hu/kultura/szinhaz/35203

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor