EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Szabó Ákos

Ákos 2004-ben, kalandokban gazdag előélet után a Wall Street éttermünkben kapcsolódott be cégcsoportunk életébe, először üzletvezetőként, majd a cég ügyvezetője lett. Szorgalma, kitartása és racionális gondolkodásmódja, magas szintű gazdasági háttértudása eredményeként 2010-től az Éden Csoport, majd 2012-től a Városliget komplexum gazdasági és F&B igazgatója.

Szabó Ákos

Karrierút


Karrieremet a cégcsoportnál üzletvezetőként kezdtem 2004-2005-ben a Wall Street étteremben. Majd 2005-től az éttermet üzemeltető cég ügyvezetője lettem. 2010-től az Éden Catering és a Zöldfűszer étteremlánc egységeinek gazdasági és F&B vezetését vállaltam el. Az étteremlánc irodaházak és minisztériumok munkahelyi étkeztetését látta és látja el. 2012-ben indult a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó „TóPart Budapest” Projekt. Ennek gazdasági és F&B vezetését is elvállalva alakítottuk ki a Városligeti tónál a cégcsoport újabb éttermeit, vendéglátó ipari egységeit. („Hütte” a Műjégpálya nagy forgalmú közönségkorcsolya büfék üzemeltetése, „SZAFT” gasztropub a Csónakázótavon, „Tóterasz” kiülős étterem a Csónakázótó partján és természetesen a Városliget Café anno 1895)

 

Személyes misszió


Nagyon vonzó a cégcsoportban, hogy van lehetőség a személyes tovább fejlődésre. A vezető képzéssel egyre jobb eszközökkel, sikeresebben végezhetem a munkámat. 
Több területen is kipróbálhatom magam, kezdve az a ’la carte étteremtől a klasszikus Party Servicere és helyszínüzemeltetésen át, a nagy forgalmú büfé üzemeltetés  és munkahelyi étkeztetés is része a jelenlegi palettának. Több területen szerzett tapasztalatok kiegészítik egymást, és komplex tudássá fejlődik. 
Megfelelő erőforrások bevonására képes a cégcsoport. Egyre inkább olyan projektekre pályázhatunk, amelyek már átlagos referenciákkal, kapcsolati hálóval nem megvalósíthatóak, ilyen háttérrel lehetőség van budapesti szinten meghatározó, ikonikus projektek megvalósítására. 


AZ Eventrend egy különleges elegye a multi vállalatok professzionális szervezettségének és a kisvállalatok személyre szabott rugalmasságának. Ezzel a köztes megoldással profibban, messze legálisabban üzemelhetünk nagyobb projekteket, mint a klasszikus KKV, egyben személyre szabottabb, sokkal jobb szolgáltatást adhatunk magyar viszonylatban, mint egy klasszikus multi vállalat csoport. 


A fentiek elérése érdekében erősek és meghatározóak a személyes kapcsolatok, az összetartozás. Több felsővezető társam és jómagam esetében is egy hosszabb karrier utat tekintve vannak szakmailag aktívabb és passzívabb szakaszok. Ezek hullámzását is képes a cégcsoport integrálni, és újabb lehetőségekkel megfelelő időben újra inspirálni.

 

Amire büszke vagyok


Büszke vagyok a változatos karrieremre, a folyamatos fejlődésre. Kezdtem itthon szakácsként, majd megálltam a helyem tengerjáró hajókon japán, s amerikai standardok között, és sous schef lehettem egy expedíciós óceánjárón. Felnőtt képzésben diplomát szereztem és közben itthon üzletvezetőként majd ügyvezetőként éttermekben dolgoztam. Volt lehetőségem olasz standardok szerint részt venni az Armani Cafe megnyitásában, majd részt vettem étterem csoportok működésének összehangolásában is.


Büszke vagyok a TóPart Budapest projektre, annak sokszínűségére, és lehetőségeire. 
Büszke vagyok kiváló kollégáimra, akikkel évek óta jóban rosszban összetartunk.
Büszke vagyok a támogató jó családi életemre, és végül talán a legbüszkébb a hat éves lányomra.

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor