EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Szabadtéri rendezvény szervezése

Szabadtéri rendezvény szervezése

A tavasz beköszöntével ismét egyre több megkeresés érkezik szabadtéri rendezvények szervezésével kapcsolatban cégünkhöz, melyeknek természetesen nagy örömmel teszünk eleget. Az Eventrend csoport 25 éves fennállása alatt több száz szabadtéri eseményt koordináltunk, így bizton állíthatjuk, hogy magas szakmai felkészültséggel fogunk neki egy-egy újabb hasonló esemény szervezésének. Ehhez kapcsolódóan az ügyfél igényeit felmérve alakítjuk ki a koncepciót és találjuk meg közösen a legmegfelelőbb helyszínt. Cégcsoportunkban több olyan egység található, mely alkalmas szabadtéri rendezvények, kerti partik, csapatépítő játékok, stb. szervezésére, de természetesen sok más partnerrel is kapcsolatban állunk, akik a helyszín biztosításához segítséget nyújtanak.

Ha szabadtéri rendezvény szervezését tervezi, akkor kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 

 

Szabadtéri rendezvények szervezése – ha nem süt a nap

Sajnos bármikor előfordulhat, hogy tavasz vagy nyár ellenére mégis rossz idővel kell szembenézniük az esemény szervezőinek. Szerencsére manapság már olyan profi megoldások (sátor, kültéri melegítő stb.) állnak rendelkezésünkre, amelyek ilyen esetekben is biztosítják az esemény zavartalan lebonyolítását. Így a vendégek szinte észre sem veszik az időjárás viszontagságait. Nagyon rossz idő esetén, az igazán profi rendezvényszervező akár egy másik helyszínt is keríthet pár óra alatt. Ez az Eventrend csoport számára nem bonyolult feladat, hiszen 25 vendéglátóegység és 9 rendezvényhelyszín közül lehet választani, ráadásul kedvezményes árakon. A módosított helyszín persze sok más plusz teendőt von maga után, mely kollégáink számára már szinte rutin feladat.

 

Catering szolgáltatás szabadtéri rendezvények esetén

A szabadtéri rendezvények szervezésénél igen nagy körültekintést igényel a teljeskörű catering szolgáltatás megszervezése. Az időjárásnak kiszolgáltatottan, mégis megfelelő körülményeket kell teremteni az ételeknek és italoknak. A nagy melegben szükséges hűtőberendezések biztosítása, illetve az ételek megfelelő tárolása profi megoldásokat kíván. Természetesen az ételsorok kiválasztásában is számíthatnak a segítségünkre.

 

A szabadtéri rendezvény előnye

Ha szerencsénk van és az időjárás kedvez az eseménynek, akkor nincs miért aggódnunk, hiszen a meleg nyári este hangulata a vendégek számára már önmagában élmény. Minden, amit ezen felül nyújtunk, az további örömet jelent számukra. Bízza az Eventrend kollégáira a tervezett szabadtéri rendezvény megszervezését, hogy megnyugtató megoldásainkkal hozzájárulhassunk a tökéletes kivitelezéshez.

Szabadtéri rendezvények szervezéséhez ide kattintva kérhet ajánlatot!


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor