EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Szabadtéri csapatépítő

Szabadtéri csapatépítő

Szabadtéri csapatépítő

 

A szabadtéri csapatépítő tréningek ideje tavasztól őszig tart. Akár még októberben is lehet olyan kellemes, napos idő, amikor érdemes a szabadba szervezni egy ilyen eseményt. Mivel a kollégák egész napja úgyis az irodában telik, legalább ilyen alkalmakkor van lehetőségük a természet közelségét élvezni. Az Eventrend több olyan egységgel rendelkezik, mely alkalmas szabadtéri csapatépítők megrendezésére. Mindig az adott cég igényeihez igazodva, minden más körülmény figyelembevételével, közösen választjuk ki a legmegfelelőbb helyszínt.

Ha szabadtéri csapatépítő programot tervez, kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 

A szabadtéri csapatépítők előnyei

Az egyik és legfontosabb, már fent említett előnye a szabadtéri csapatépítőknek az, hogy lehetőséget ad az egész napos szabadban tartózkodásra. A kollégák számára szinte csak a hétvégéken van arra lehetőség, hogy odakint töltsenek időt. Az egésznapos irodai munka után, este már maximum nyáron jut a kedves munkatárs egy kis napsütéshez. Ez pedig hosszútávon bizony egészségtelen. Természetesen egy szabadtéri csapatépítő program nem fogja megoldani ezt a problémát, de azért mégis hasznos.

További előnye a szabadtéri csapatépítő rendezvényeknek, hogy sok olyan közös játék kivitelezésére nyújt lehetőséget, amely egy nagyobb konferenciateremben nem lenne megoldható. Vidéki környezetben, esetleg tóval vagy erdővel a közelben, akár egy teljes akadályversenyt is levezényelhetünk, mindenki örömére. A szabadlevegő és a verseny biztosan segít abban, hogy igazi csapattá váljon a közösség, akik egymással együttműködve, vagy néha egymásra támaszkodva, közösen érhetnek el célokat, ahogy azt a munkába visszatérve is lehetőségük lesz gyakorolni.

 

Szabadtéri csapatépítők szervezése

Az Eventrend programszervező egységei a cég méretétől és összetételétől függően állítják össze a szabadtéri csapatépítő program tervezetét. Figyelembe veszik a nemek arányát, a kor megoszlását és a részvevők a cégben betöltött szerepét is. Ez pontos és részletes egyezetetést igényel a cég és a szervező között. Csak akkor biztosítható a szabadtéri csapatépítő sikere, ha minden körülményt figyelembe veszünk. Az Eventrend több évtizedes szakmai tapasztalatával a siker biztosítható.

Ha szabadtéri csapatépítő programot szervezne, kérje ajánlatunkat ide kattintva!


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor