EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Sensation Event & Congress

A Sensation Event & Congress : Életre kelti üzenetét. Teljes körű szolgáltatást biztosít partnerei számára, a reprezentációs, a konferencia és bemutató típusú, valamint a nyílt fogyasztói események területén egyaránt.

Sensation Event & Congress

A Sensation Event&Congress egy médiumokkal versengő kommunikációs rendezvényügynökség. Tevékenységének célja, hogy olyan eseményeket szervezzen, melyek - a rendezvényszervezés és a marketingkommunikáció eszközeit együttesen felhasználva - partnerei üzleti céljait, kommunikációs stratégiáját támogatják. A cég hitvallása szerint a rendezvény az egyetlen marketingkommunikációs eszköz, amely mind az öt érzékszervünket megmozgatja, így az egyik leghatékonyabb, kétirányú direkt kommunikációt éri el. A Sensation feladata, hogy ennek minden előnyét kihasználja. Partnereinek teljes körű szolgáltatást biztosít, a reprezentációs, a konferencia és bemutató típusú, valamint a nyílt fogyasztói események területén egyaránt.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor