EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Semperger Szabolcs

Szabolcs 1999-ben csatlakozott a Gála csapatához, mint bankettmenedzser. Az elmúlt években cégcsoportunk egyik legkiválóbb szakemberévé vált a gasztronómiában, és elmélyült tudásra tett szert a borkultúrában is. Szakmaszeretete, kitartása révén már a Gála Eseményszervező Kft., valamint a Petneházy Étterem Kft. értékesítési igazgatója és egyben társtulajdonosa is.

Semperger Szabolcs

Karrierút


Tanulmányaim befejezése után 1999-től dolgozom a cégcsoportban, a Gálánál. Kezdtem a Gála Party Service-nél bankettvezetőként és rendezvényszervezőként, majd 2003-től kiemelt rendezvényszervezőként erősítettem a csapatot. 2008 januárjától pedig a mára már Gála Eseményszervező Kft. néven működő cég értékesítési igazgatója vagyok. A mindennapi feladataim része a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás, a rendezvények teljes körű koordinálása, az értékesítési osztály és bankett tevékenység felügyelete, valamint a gasztronómiai irányítás és tanácsadás is.

 


Amire büszke vagyok


Büszke vagyok a sportteljesítményeimre, hogy a kitartó munkával nem csak a karrieremben, hanem a sportban is kimagasló eredményeket tudok elérni.
Büszke vagyok a borkultúrában megszerzett tudásomra, amit a munkámban is kamatoztatni tudok.
És végezetül büszke vagyok arra, hogy kollégáim nélkülözhetetlen segítségével felépítettük és sikeresen működtetjük a Petneházy Club Hotel catering és rendezvény üzemeltetését és a Dunyha Éttermet.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor