EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Séf Asztala - "Ha számít, mit eszel"

Séf Asztala: Van egy hely a kedvenc plázánkban, ahol érezzük a törődést. A sok olcsó kommersz között megcsillan a gondosság. A mindennapi kedvenc ételeinket adják: rántott hús friss tejfölös uborkasalátával, kézműves kolbászok, nudli házi lekvárokkal. Mindezt minőségi nyersanyagokból nagy szakértelemmel elkészítve. És micsoda élmény, pedig hányszor kóstoltam már ezeket az ételeket. És itt mégis más, rajonghatunk érte. Érzem, hogy itt odaállnak a főztjük mögé, büszkék rá és ebben bízhatunk. Nem luxus ez csak igényes, természetes és szerethető.

Séf Asztala

A Séf Asztala számunkra a törődésről, gondoskodásról szól, méghozzá egy olyan környezetben, ahol olykor elfeledik azt, mennyire is fontos, hogy mit eszünk, és azok milyen alapanyagokból készülnek.

A Séf Asztalánál egyértelmű a célunk: közkedvelt ételeket szakértelemmel, minőségi alapanyagokból frissen elkészíteni, méghozzá elérhető áron. Egy olyan helyet hozunk létre, mely nem a luxusról szól, csupán igényes, természetes, szerethető és éppen ezért hiteles, ugyanakkor reményeink szerint korszakalkotó is egyben, hiszen a csúcsgasztronómiában jártas séf ilyen környezetben még nem nyitott gyorséttermet.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések






New York Café TripAdvisor