EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Sárosi Mona

Sárosi Mona 1998-ban a Gála Party Service produkciós vezetőjeként kezdte a cégcsoportban karrierjét, színházi területről érkezve. Az elmúlt 25 évben számos jelentős esemény megálmodója és kivitelezője, mára az egyik legnagyobb forgalmú rendezvényszervező cég, a Sensation Event & Congress Kft. ügyvezetője és társtulajdonosa. Szintén vezetője az Absolute Occasion Kft.-nek, ami egy kreativ butik ügynökség, valamit a Kamera korrektúra és a Rádiós korrektúra versenyeket kitaláló és bonyolító Korrektúra Kft.-nek.

Sárosi Mona

Karrierút bemutatása az Eventrenden belül 


1991 - 2001. Gála Party Service Kft. Produkciós vezető
2001- 2006. Sensation Produkció Kft. - Produkciós csoportvezető, majd kreatív és szakmai igazgató
2009 – 2010. Sensation Event Kft Ügyvezető
2012-től saját Absolute Occasion Kft és az Eventrend Sensation Event & Congress Kft tulajdonrész csere történt, így visszajöttem a cégcsoportba, mint 40%-os tulajdonostársa a 2 cégnek 

 

Amire büszke vagyok


A cégvezetés embert próbáló feladat, amely az ambíciókat és a személyes vágyakat céllá fogalmazza. A Sensation Event & Congress létrehozásánál egy erős, szenior szakemberekből felálló csapatot hoztam létre. Olyan, a rendezvény, BTL, marketingkommunikáció és konferencia területről érkező, vezetőként gyakorlatot szerzett munkatársakkal, akik nem az üzletszerzésért, hanem az ügyfelek maximális támogatásáért, a ránk bízott feladatok hatékony megoldásáért felelősek. 
Ezzel a csapattal és ezzel a szemlélettel váltunk 2014-ben az egyik legnagyobb forgalmú hazai rendezvényügynökséggé, amit 2015-ben is megismételtünk
A szenior háttér és a kapcsolattartás mellett az üzleti gondolkodásunkat az is meghatározza, hogy ügyfeleink is jóval többet várnak el tőlünk, mint azt, hogy szervezzünk egy rendezvényt. A céljaik mentén hatékony kommunikációs felületek megteremtését várják, amely egyértelműen hatással van az üzleti eredményeikre.

 

 

 

Személyes mottó, misszió


Az igazi válság akkor következik be, ha a vezetők nem adnak lehetőséget maguknak arra, hogy kifejezzék tiszteletüket és törődésüket partnereik és munkatársaiknak iránt, akiktől pedig nem kisebb dolog függ, mint cégeik jövője.

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor