EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvényszervezés családi rendezvények esetén

Rendezvényszervezés családi rendezvények esetén

A privát rendezvények minden család életében fontos momentumok. Leggyakoribbak természetesen az esküvők, ilyenkor szinte mindenki igénybe vesz valamilyen rendezvényszervezéshez kapcsolódó szolgáltatást, annak érdekében, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Emellett persze számos más családi rendezvény esetében is érdemes fontolóra venni rendezvényszervező cég segítségét. A nagyobb házassági évfordulók, vagy az esküvőhöz kapcsolódó lánybúcsúk és legénybúcsúk mellett találunk még kisebb családi eseményeket is, például keresztelő vagy diplomaosztó ünnepségek. Ezek az események összetartják és erősítik a családi köteléket nem csak szűk körben de a távolabbi rokonság tekintetében is. Fontos tehát, hogy lehetőség szerint adjuk meg a módját ezeknek a rendezvényeknek.

Az Eventrend Csoport minden tagja hosszú évek óta tevékenykedik a rendezvényszervezés területén, vagy annak valamely részterületén (például catering szolgáltatás, programszervezés, helyszín üzemeltetés, stb.). Nagy előnyt jelent számunkra, hogy azügyfél elképzeléseit és lehetőségeit maximálisan figyelembe véve a csoport tagjai közül közösen választjuk ki a legmegfelelőbbeket, mely a tökéletes rendezvény lehetőségét eredményezi.  

Ha ajánlatot szeretne kérni, családi rendezvényszervezésre, kérem kattintson ide!

 

A rendezvényszervezés jelentősége nagy családi rendezvények esetén

Egy nagyobb - száz, vagy akár több száz fős - családi rendezvény kivitelezése hosszú és fáradtságos előkészületet igényel. A családtagoknak valószínűleg erre sem idejük sem energiájuk nincs. Nem beszélve arról, hogy szakmai hozzáértés és tapasztalat hiánya, valószínűleg rengeteg fölösleges plusz munkát von maga után, mely további energiaforrásokat köt le. A kedvezőtlenebb beszállítói ajánlatok pedig további anyagi terheket jelenthetnek. Ezért a profi rendezvényszervezés ilyen esetekben elkerülhetetlen.  Mivel az Eventrend cégcsoport egyik fő profilja a helyszínüzemeltetés ezért a rendezvényszervezéssel kapcsolatos partnerek kedvezményes feltételei mellett a cégcsoporton belül üzemeltett helyszíneket is nagy kedvezményekkel tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.  Nagyobb rendezvények helyszíneit itt találja

 

Rendezvényszervezés a kisebb családi rendezvények esetében

Ha igazán meg akarjuk adni a módját egy családi rendezvénynek, akkor akár kisebb létszám esetén is érdemes rendezvényszervező segítségét kérni. Abban az esetben, ha az esemény nem igényel nagyobb szervezést – például csak egy 10-20 fős családi ünnepi vacsorát tervezünk, akkor is érdemes az Eventrend központi ajánlatát kérni, hiszen számos helyszínünk közül az ügyféllel közösen választhatjuk ki a legmegfelelőbbet, természetesen figyelembe véve az igényeket. Az üzemeltett egységeink között megtalálható a csillogó luxust kínáló étterem és a klasszikus magyaros jellegű, vagy akár romantikus étterem is. A teljes listát az Eventrend által üzemeltett kisebb helyszínekről itt találja.

Rendezvényszervezés ajánlatkérés itt!

Céges rendezvények szervezéséről bővebben it olvashat: rendezvényszervezés céges rendezvények esetén

 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor