EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvényszervezés céges rendezvények esetén

Rendezvényszervezés céges rendezvények esetén

A céges rendezvényszervezés összetett feladat, mely körültekintést és fegyelmezett hozzáállást igényel mind az ügyfél, mind pedig a szolgáltató részéről. Emellett a céges események sokszínűsége miatt nagy tapasztalatra is szükség van, hiszen a komolyabb, munkával kapcsolatos rendezvények, ahol a szakmai tartalom kerül előtérbe, a szolgáltató egészen más elvárásoknak kell, hogy megfeleljen, mint a kötetlenebb események, úgy mint egy csapatépítő vagy tréning esetén.

Emellett gyakoriak az olyan céges ünnepi rendezvények, melyek általában valamilyen évfordulóhoz vagy a cég életében egy-egy nagyobb mérföldkőhöz kapcsolódnak. Legyen bármelyik is a fentiek közül, az Eventrend mindig komplex és személyre szabott megoldásokat kínál ügyfelei számára. A cégcsoporton belül számos rendezvényszervező, programszervező, catering szolgáltató működik, így könnyen elérhető, hogy mindig az adott ügyfél igényeihez és lehetőségeihez mérten válasszuk meg az együttműködő egységeket. Számos rendezvényhelyszínünk közül is hasonló érvek mentén választjuk ki a legmegfelelőbbet.

Ha ajánlatot szeretne kérni céges rendezvények szervezésére, kérem kattintson ide!

 

Rendezvényszervezés – szakmai rendezvények

Egy komoly szakmai rendezvény esetén, amilyen például egy konferencia, vagy nagyobb tárgyalássorozat, biztosítani kell a megfelelő körülményeket a nyugodt munkához. Ez egy igen összetett feladat, kezdve az optimális helyszín kiválasztásától a technikai feltételek megteremtésén át egészen a catering szolgáltatás megszervezéséig. Ha hivatalos rendezvényről beszélünk, akkor további elvásároknak is meg kell felelni. A rendezvényszervezés ilyenkor még fegyelmezettebb, pontosabb munkát igényel.

 

Rendezvényszervezés – kötetlenebb céges rendezvények    

Valamivel könnyebb helyzetben vagyunk, ha a rendezvényszervezés egy kötetlenebb eseményhez kapcsolódik, például egy csapatépítőhöz. Ilyenkor a fent említett helyszín, technikai háttér valamit catering szolgáltatás biztosítása mellett szükség lehet programszervező ügynökségre is, akik az esetleges szakmai tréninget követően megfelelő időtöltést kínálnak a részvevők számára. Az ilyen eseményeknél természetesen egészen más szempontok kerülnek előtérbe, hiszen ilyenkor a fókusz a résztvevők szórakoztatásán van. Ehhez pedig gyakorlat és tapasztalat szükséges. Az Eventrend több mint húsz éves, sikeres működése garancia a tökéletes kivitelezésre.

 

Ha rendezvényszervezéshez ajánlatot szeretne kérni, kérem kattintson ide!

 

Ha családi rendzevényt tervez, bővebb információt itt talál a témában: rendezvényszervezés családi rendezvények


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor