EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvényhelyszín catering

BAHART hajók - Balaton

BAHART hajók - Balaton

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2017. áprilisától a BAHART ZRT. teljes balatoni flottájának kizárólagos catering szolgáltatója a GÁLA ESEMÉNYSZERVEZŐ KFT.

Boscolo Budapest Rendezvénypalota

Boscolo Budapest Rendezvénypalota

A Boscolo Budapest Rendezvénypalota termei konferenciák díszvacsorák, divatbemutatók, kreatív rendezvények megrendezésére is alkalmasak.

Boscolo Prága Rendezvénypalota

Boscolo Prága Rendezvénypalota

A Boscolo Prága Rendezvénypalota a budapestihez hasonlóan minden igényt kielégítő rendezvényhelyszín. A magas technikai felszereltségű termek 16-350 fős rendezvények megrendezésére alkalmasak.

Budapest Papp László Sportaréna

Budapest Papp László Sportaréna

Budapest Papp László Sportaréna vendéglátása: az esetenként közel 15 000 vendég minél gyorsabb kiszolgálása, valamint az igényes kínálat biztosítása tartozik feladataink közé.

Groupama Aréna

Groupama Aréna

A Groupama Aréna területén 2500 vendég magas színvonalú ellátását biztosítjuk a 35 sky boxban, a VIP Gold és a VIP Bronz szekciókban.

MüPa

MüPa

A MüPában tartandó rendezvények vendéglátás szolgáltatásainak lebonyolításáért, a palotában található két művészbüfé és a dolgozók napi ebédeltetését ellátó önkiszolgáló étterem üzemeltetéséért cégünk felelős.

Nemzeti Színház

Nemzeti Színház

A Nemzeti Színház büféje igyekszik egy innovatív színházi gasztronómiát kínálni a művészeknek és a látogató vendégeknek egyaránt.

Symbol Budapest Rendezvényhelyszín

Symbol Budapest Rendezvényhelyszín

A  Symbol Budapest  közel 3000 négyzetméteren várja azokat, akik értékelik az állandóságot, a tradíciót, de mégis éheznek valami egészen újra.

Városliget Rendezvény

Városliget Rendezvény

A Városliget Rendezvény  a Városligeti-tó partján található komplexum, ahol több rendezvényhelyszín közül is válogathat!

Akadémia Klub rendezvényhelyszín

Akadémia Klub rendezvényhelyszín

Akadémia Klub rendezvényhelyszín: Az Akadémia Klub összhangot teremt a régi és az új között. A Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi István téri Székházának a Duna-parti szárnyában található.

Zichy Rendezvénypark Bikácson

Zichy Rendezvénypark

Zichy Rendezvénypark: rendezvényhelyszín céges rendezvények, konferenciák, csapatépítők, vállalati tréningek és esküvők számára. A Rendezvénypark Bikácson található, mesebeli környezetben.

Budavári Palotatermek - Történeti Múzeum

Budavári Palotatermek - Történeti Múzeum

Budavári Palotatermek - Történeti Múzeum  – a hangulatos termek és szabadtéri helyszínek kiválóan alkalmasak rendezvények számára.

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz: az itt található büfé kínálata minden igényt kielégítően találkozik a cirkuszlátogató közönség elvárásaival.

Petneházy Rendezvénypark

Petneházy Rendezvénypark

Petneházy Rendezvénypark több napos konferenciák, csapatépítők, tréningek, családi napok és esküvők megrendezésére is alkalmas.

Újszínház Catering

Újszínház Catering

Újszínház Catering: a vendégkör egyre emelkedő igényeit kiszolgáló vendéglátó egység igényes kínálatával erősíti a színház innovatív jellegét.címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor