EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvényhelyszín catering

Csillagkert Eseményközpont

Csillagkert Eseményközpont

A legjobb, ami a rendezvényeddel történhet. Két hektárnyi jó levegő, zöld környezet és semmivel össze nem téveszthető hangulat. A Budai dombság lankáin moduláris rendezvényterekkel, rusztikus hangulatú frissen...

Budapest Papp László Sportaréna

Budapest Papp László Sportaréna

Budapest Papp László Sportaréna vendéglátása: az esetenként közel 15 000 vendég minél gyorsabb kiszolgálása, valamint  az igényes kínálat biztosítása tartozik feladataink közé.

Groupama Aréna

Groupama Aréna

A Groupama Aréna területén 2500 vendég magas színvonalú ellátását biztosítjuk a 35 sky boxban, a VIP Gold és a VIP Bronz szekciókban.

MüPa

MüPa

A MüPában tartandó rendezvények vendéglátás szolgáltatásainak lebonyolításáért, a palotában található két művészbüfé és a dolgozók napi ebédeltetését ellátó önkiszolgáló étterem üzemeltetéséért cégünk felelős.

Symbol Budapest Rendezvényhelyszín

Symbol Budapest Rendezvényhelyszín

A  Symbol Budapest  közel 3000 négyzetméteren várja azokat, akik értékelik az állandóságot, a tradíciót, de mégis éheznek valami egészen újra.

Városliget Rendezvény

Városliget Rendezvény

A Városliget Rendezvény  a Városligeti-tó partján található komplexum, ahol több rendezvényhelyszín közül is válogathat!

Akadémia Klub rendezvényhelyszín

Akadémia Klub rendezvényhelyszín

Akadémia Klub rendezvényhelyszín: Az Akadémia Klub összhangot teremt a régi és az új között. A Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi István téri Székházának a Duna-parti szárnyában található.

Zichy Rendezvénypark Bikácson

Zichy Rendezvénypark

Zichy Rendezvénypark: rendezvényhelyszín céges rendezvények, konferenciák, csapatépítők, vállalati tréningek és esküvők számára. A Rendezvénypark Bikácson található, mesebeli környezetben.

Budavári Palotatermek - Történeti Múzeum

Budavári Palotatermek - Történeti Múzeum

Budavári Palotatermek - Történeti Múzeum  – a hangulatos termek és szabadtéri helyszínek kiválóan alkalmasak rendezvények számára.

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz: az itt található büfé kínálata minden igényt kielégítően találkozik a cirkuszlátogató közönség elvárásaival.címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor