EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvény ügynökségek

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Az Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség egy butik ügynökség, ahol ötvöződik a kreativitás, rugalmasság, versenyképesség, gyorsaság, barátságos hangulat, bátorság, és a hasznos kapcsolatrendszer.

Bonus Party Service

Bonus Party Service

A Bonus Party Service úgy öltözteti a rendezvényeket, mint stylist a modelljét: az étel finom, a látvány emlékezetes, a szakmai munka pedig az elérhető legnagyobb biztonságot kínálja.

Gála Eseményszervező

Gála Eseményszervező

A Gála Eseményszervező a magas minőségű és kreatív vendéglátó háttér mellett, egyedi élményprogramokat biztosítva a teljes körű rendezvényszervezés megbízható partnere.

Sensation Event & Congress

Sensation Event & Congress

A Sensation Event & Congress teljes körű szolgáltatást biztosít partnerei számára, a reprezentációs, a konferencia és bemutató típusú, valamint a nyílt fogyasztói események területén egyaránt.

SetUp Event

SetUp Event

SetUp Event – a partiháttér. A Setup Event Csapata kiválóan felkészült szakemberei révén minden esetben az alkalomhoz illő megoldást kínálja a minőségi berendezést és eszközhátteret illetően.

Touché Event

Touché Event

Touché Event – Az élet túl rövid: Játssz többet! Partnereik részére olyan kreatív megoldásokat kínálnak, amelyek mindegyike megállja a helyét, mint egyedi élményelem.címkék:New York Café TripAdvisor