EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvény ügynökségek

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Az Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség egy butik ügynökség, ahol ötvöződik a kreativitás, rugalmasság, versenyképesség, gyorsaság, barátságos hangulat, bátorság, és a hasznos kapcsolatrendszer.

Gála Eseményszervező

Gála Eseményszervező

A Gála Eseményszervező a magas minőségű és kreatív vendéglátó háttér mellett, egyedi élményprogramokat biztosítva a teljes körű rendezvényszervezés megbízható partnere.

Sensation Event & Congress

Sensation Event & Congress

A Sensation Event & Congress teljes körű szolgáltatást biztosít partnerei számára, a reprezentációs, a konferencia és bemutató típusú, valamint a nyílt fogyasztói események területén egyaránt.

SetUp Event

SetUp Event

SetUp Event – a partiháttér. A Setup Event Csapata kiválóan felkészült szakemberei révén minden esetben az alkalomhoz illő megoldást kínálja a minőségi berendezést és eszközhátteret illetően.

Touché Event

Touché Event

Touché Event – Az élet túl rövid: Játssz többet! Partnereik részére olyan kreatív megoldásokat kínálnak, amelyek mindegyike megállja a helyét, mint egyedi élményelem.címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor