EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvény ügynökségek

BeLive Events - rendezvényszervezés

BeLive Events

Filozófiánk: A rendezvényszervezés az életünk. A CSR a szenvedélyünk. Eltökélt célunk, hogy visszaadjunk valamit a világnak a megálmodott és megvalósított rendezvények által. Ez belőlünk fakad – személyes ügyünk.

Catering szolgáltatás - a nagy rendezvények specialistája

Magna Catering

Nagy létszámú rendezvények komplex catering szolgáltatását bonyolítjuk le kifogástalanul  Magna Catering

Jazz Event

Jazz Event - Ízek, élmények, harmónia.

A MÜPA kizárólagos catering beszállítójaként arra törekszünk, hogy a MÜPA  jól ismert sokszínűségét és magas színvonalát a különböző igényeket kielégítő catering szolgáltatások terén is megvalósítsuk....

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Az Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség egy butik ügynökség, ahol ötvöződik a kreativitás, rugalmasság, versenyképesség, gyorsaság, barátságos hangulat, bátorság, és a hasznos kapcsolatrendszer.

Gála Eseményszervező

Gála Eseményszervező

A Gála Eseményszervező a magas minőségű és kreatív vendéglátó háttér mellett, egyedi élményprogramokat biztosítva a teljes körű rendezvényszervezés megbízható partnere.

Sensation Event & Congress

Sensation Event & Congress

A Sensation Event & Congress : Életre kelti üzenetét. Teljes körű szolgáltatást biztosít partnerei számára, a reprezentációs, a konferencia és bemutató típusú, valamint a nyílt fogyasztói események területén egyaránt.

SetUp Event - Eszközkölcsönzés esküvőre

SetUp Event

SetUp Event – a partiháttér. A Setup Event Csapata kiválóan felkészült szakemberei révén minden esetben az alkalomhoz illő megoldást kínálja a minőségi berendezést és eszközhátteret illetően.

Touché Event

Touché Event

Touché Event – Az élet túl rövid: Játssz többet! Partnereik részére olyan kreatív megoldásokat kínálnak, amelyek mindegyike megállja a helyét, mint egyedi élményelem.

Városliget Rendezvény

Városliget Rendezvény

A Városliget Rendezvény  a Városligeti-tó partján található komplexum, ahol több rendezvényhelyszín közül is válogathat!

rendezvényhelyszín

Helyszínfórum

A Helyszínfórum Magyarország egyik legsikeresebb rendezvényhelyszín-kereső portálja. Az adatbázis folyamatosan frissül új és érdekes helyszínekkel, melyekre felhasználóbarát keresőmotor segítségével találnak rá a...

KiwiPro Solutions

KiwiPro Solutions

Testre szabott vállalatirányitási szoftverek Speciális projektnyilvántartó, CRM megoldások Gyártósori automatizálás és folyamatelemzés Parkolási rendszerek fejlesztése és bevezetése.  

Séfpiac - a virtuális éléskamra

Séfpiac - A virtuális éléskamra

A Séfpiac éttermek, szállodák és termelő konyhák nyersanyag-beszerzésének optimális, logikus és minimális adminisztrációt igénylő internetes megoldása.  címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor