EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

PRE-GO - Melőtt továbbmennél

PRE-GO – Szeretek itt lenni. Jó arcok, finom kávé, friss tészták, csodás illatok. Mindig szól a zene. Néhány perc nyugalom, ami feltölt energiával.

PRE-GO

Nagyvárosban élünk, mert nekünk ez a világunk. Ide születtünk vagy ide sodort az élet. Bármi is a törtnetünk, mi itt akarunk helytállni. Itt fogunk helytállni. Szeretjük a nyüzsgést, a tempót, azt hogy mindig van mit tenni.  Dolgozunk, tanulunk, élünk, szeretünk. Minden változik, ezért nem unatkozunk. Szeretjük ezt a világot,  mert kihozza belőlünk a legjobbat. Van egy hely, ahova mindig benézek. Megállok.  Néha bent, de van, hogy kint. Szeretek itt lenni. Jó arcok, finom kávé, friss tészták, csodás illatok. Mindig szól a zene. Néhány perc nyugalom, ami feltölt energiával.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor