EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Póta Szabolcs

Szabolcs az elsők között csatlakozott a cégcsoporthoz, 1996-ban a Gála bankettvezetője, majd 2005-től ügyvezető igazgatója volt. Az elkövetkező években a vendéglátást érintő kihívások mellett egyre inkább az informatika került érdeklődése középpontjába, és karrierje új irányt vett a cégcsoport munkáját segítő szoftverek és rendszerek létrehozásával. 2009-től az Eventrend Project Kft. ügyvezetője, majd a holding cégtársi partnere a Dyn.Line Kft.-ben, amely olyan informatikai fejlesztéseket menedzsel, mint az Eventrend Club, a Séfpiac, a VIR, illetve a Kiwi CRM rendszer.

Póta Szabolcs

Karrierút


1996-ban kezdtem a cégcsoportban dolgozni a Gála Party Service-nél bankett vezetőként. Évente, kétévente előrébb lépve először logisztikai vezető, majd bankettigazgató helyettes és végül 2000-2003 között ügyvezető igazgató helyettes lettem. 2003-2005 között a cég szakmai folyamatait segítő szoftver fejlesztése és bevezetése volt a feladatom, majd 2005-2008 között a Gála Party Sevice ügyvezető igazgatói feladatait láttam el.
2009-2015 között az Eventrend Projekt Kft. ügyvezetőjeként a cégcsoport több, a cégcsoport egészét érintő és átfogó feladatot koordináltam. Köztük az Eventrend Club-ot és a Séfpiacot.
2016-tól a Dyn.Line Kft.-ben cégtársi kapcsolatban töltöm be az ügyvezetői posztot. Hozzánk tartoznak a Séfpiac, VIR, KiwiCrm és az Eventrend Club szoftverek fejlesztései is.

 

Személyes misszió


Szeretem értő csapatban hatékonyan végezni a munkámat. Hiszek abban, hogy a távoli célok is elérhetők folyamatos fejlődni akarással, kitartással és következetességgel.

 

Amire büszke vagyok


Elsősorban a családomra és a mindennapjaimra vagyok büszke. Szakmai szempontból öröm számomra, hogy a képzettségemtől távol eső szolgáltatásokkal járulhatok hozzá a cégcsoport sikereihez. Az informatikai területen végzett napi faladatok lekötik az érdeklődésemet és folyamatos kihívásokkal látnak el.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor