EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Pázmándy Szilvia

Szilvia 2015-ben csatlakozott a cégcsoporthoz központi értékesítési és üzletfejlesztési igazgatóként. Feladata a kapcsolatépítésen túl elsősorban holding szintű megállapodások előkészítése és menedzselése. 2016-tól emellett – kamatoztatva többéves szállodai tapasztalatát – a bikácsi Zichy Parkhotel üzletfejlesztési igazgatója.

Pázmándy Szilvia

Karrierút


2015 nyarán kerültem az Eventrendhez, ahol a cégcsoport központi értékesítési munkájának fejlesztése és koordinálása lett a feladatom. Izgalmas feladat volt, tele kihívásokkal, hiszen egy olyan területen kezdhettem dolgozni, amely teljesen új volt, így a Tulajdonosoktól szinte teljesen szabad kezet kapva alakíthattam ki saját munkaköröm stratégiai és operatív kereteit.


A központi értékesítés gyakorlatilag „one stop shop”-ként működik, partnerei elsősorban olyan cégek, akiknek a vendéglátás-rendezvényszervezés terén aktív szereplők, de időt és energiát szeretnének megtakarítani, ezért egy ügyfélkapcsolatoson keresztül érnek el aktuális igényeiknek megfelelően rendezvényhelyszíneket, rendezvényszervező ügynökségeket, parti szervízeket, catering cégeket és a-la carte szolgáltatásokat.


2016 szeptemberétől új feladatot is kaptam, a bikácsi Zichy Park Hotel üzletfejlesztési igazgatójaként, korábbi szállodaipari tapasztalataimat kamatoztathatom Magyarország első falusi élményszállodájában, amelynek üzemeltetője az Eventrend Csoport. A cég portfóliójában ez az első szálloda, amelynek nem csak a vendéglátását, hanem a teljeskörű üzemeltetését végzi a cégcsoport.

 

Személyes misszió


„Szeretem, ha mennek a dolgok. Ha nem mennek, szeretem elérni, hogy menjenek.”
Winston Churchill

 

Amire büszke vagyok


Legnagyobb büszkeségem egyben a legnagyobb kihívás is az életemben – gyermekeim, két gimnazista fiam (Barnabás 18 éves, Domonkos 15 éves).
Büszke vagyok arra, hogy befogadott az Eventrend család, tagja lehetek ennek az inspiráló csapatnak, ahol minden nap tanulok valami újat, új barátokra találtam és lehetőségem van azt csinálni, amit szeretek.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor