EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Törzsvendégek a Pancho Pub-ban

Barátokkal meccset nézni – kevés jobb programötlet lehet vonzóbb egy focirajongó számára. Bár a legnagyobb élmény élőben jelen lenni a kedvenc együttes mérkőzésén, hallani az arénában lelkesedő közönség éljenzését, erre csak ritkán nyílik lehetőség. Éppen ezért minden futballrajongónak nem árt szurkolótársaival együtt egy saját törzshelyet kiválasztania, ahol kényelmes környezetben, finom ételek mellett és igazi sportszerető vendégek között izgulhat kedvenceiért. Budapesten erre a legalkalmasabb hely a Puskás Pancho Sport Pub, amely minden idők legjobb magyar játékosának nevével garanciát jelent a minőségre és a felhőtlen szórakozásra.

 

A legjobb törzshely focirajongóknak!

Hagyományos óbudai vendéglőnek indult

 

A Puskás Pancho Sport Pubnak a fővárosi Bécsi úton található Symbol ház ad otthont, amely egészen a kétezres évek elejéig viharvert külsejével, méltatlanul árnyékolta be a környék arculatát. Akkor azonban a romos műemlék épületben valaki meglátta a nagy lehetőséget, amely egyben saját álmainak valóra váltására is alkalmassá vált. Aki az omladozó falak mögé látott, nem más, mint Barna Sándor, célja pedig eredetileg egy hagyományos óbudai vendéglő felépítése volt. Később azonban változtatott tervein és egy lényegesen sokoldalúbb vendéglátóegység született a kezei alatt.

 

 

 

 

 

Több mint egy étterem a Symbol házban

Az épületbe lépve mindenki megtalálja a számításait, így az ódon falak többek között egy 220 éves pincét, illetve a Puskás Pancho Sport Pubot rejtik. Emellett kialakítottak egy kerthelyiséget, de a felújításkor megőrizték a beugrót, a tornácot és a barokk fedélszékes padlásteret. Továbbá máig áll a régi kút, melyben a legenda szerint a Szent Koronát rejtették annak idején.

 

Változatos rendezvényhelyszín: esküvők, céges rendezvények, üzleti reggelik

Az összesen hét helyiség egész évben számos programnak biztosít helyszínt. Esküvők, fogadások és bulik is rendszeresen szerepelnek a Symbol naptárjában. Nincs ez másképp a Puskás Puban sem, amely elsősorban a sportrajongó vendégek célpontja.

 

Vidámság és elegancia: ez a Pancho Pub

Puskás Ferenc neve garancia a minőségre - nemcsak idehaza, hanem a világ minden pontján. A Sport Pub pedig nem csak eredményeinek kíván emléket állítani, hanem mindannak, amit a legendás magyar futballzseni képviselt. Éppen ezért a hely lendületével, vidámságával és eleganciájával csábítja el vendégeit, akik közül rengetegen visszatérőkké, sőt Pancho Pub-függőkké váltak az elmúlt években. A hely legnagyobb rajongói el sem tudják képzelni máshol programjaikat, így gyakori, hogy a törzsvendégek külön kibérlik a pub valamelyik részlegét. Utóbbiak közé egy étterem, egy terasz és egy különterem tartozik, amelyek számos programnak biztosítanak teret.

 

Sportos lendület, fiatalosan berendezett luxuskörnyezetben

Talán a legnagyobb vonzereje a Puskás Pancho Sport Pubnak az egyedi megjelenésében rejlik. A falakat Öcsi bácsi képei borítják, amelyek pályafutásának minden mérföldkövét bemutatják. Emellett a padlót borító marhabőr, a kényelmes asztalok, székek és kanapék összhangulata már első pillantásra is megadják azt, ami kell a kikapcsolódáshoz. Éppen ezért gyakori, hogy egy nagyobb társaság jelentkezik be meccsnézésre, de a pub dolgozói nem csak nekik kínálnak remek lehetőségeket.

Puskás Pancho Pub - szurkolói törzshely

Születésnapok, üzleti reggelik és csapatépítők kedvelt rendezvényhelyszíne

A legnagyobb focirajongók nem is választhatnának alkalmasabb helyszínt születésnapok vagy évfordulók megünneplésére. De azok is megtalálhatják számításaikat, akik nem valamilyen sporteseményt akarnak megtekinteni a falakon függő 15 nagyképernyős televízió valamelyikén, hanem egyszerűen csak fiatalos környezetet akarnak biztosítani tárgyalásukhoz, munkájukhoz. Emiatt az üzleti reggeliknek vagy csapatépítő tréningeknek is remek helyszíne lehet a Puskás Pancho Sport Pub, amely széleskörű technikai felszereléssel is várja vendégeit, ha esetleg valaki egy igényes előadással készülne közönsége számára.

 

Az étkezés külön programnak számít: spanyol és hazai ízek minden mennyiségben

Kiváló környezet, remek programok, egyedülálló szervezés - mindez mit sem ér a különleges ízek nélkül. A Puskás Pancho Sport Pubban a menü is számos kulináris kalandot kínál a vendégeknek.

Pancho Pub a Symbol házban

Az étlapon magyar és spanyol fogások egyaránt megtalálhatók, tükrözve ezzel Puskás Ferenc pályafutásának megállóit, sőt a legendás focista kedvenc ételei is fellelhetők a kínálatban, méghozzá felesége, Puskásné Bözsi néni receptjei alapján. Hogy néhány példával is éljünk, az éhes vendégek a szurkoláshoz olyan finomságokat választhatnak, mint a sült tortilla chips babpürével, olvasztott sajttal, guacamoléval, salsával, tejföllel és jalapeño paprikával vagy a bundázott mézes-mustáros csirkefalatok meleg burgonyachips salátán. Nem kevésbé ellenállhatatlanok a desszertek sem, amelyek közt megtalálható a forró csokoládéfelfúlt madártejfagylattal és fügével, a paleolit körtetorta, vagy a fehércsokoládé mousse wasabis morzsával és citruskrémmel.

 

Éttermi vendéglátás egy szurkolói klubban

Az éttermi vendéglátás magasiskolája

A teljes menüt egy igazi futballszentélyhez méltón különleges sörökkel öblíthetik le a szurkolók. De üdítők, borok, rövid italok és kávékülönlegességek is választhatók az itallapról.

Mindez méltán teszi a pubot a főváros egyik elsőszámú közösségi központjává és a sportrajongók kedvencévé. Továbbá azon sem kell csodálkozni, hogy a tulajdonosok célkitűzései is maradéktalanul teljesültek. Ugyanis, ha egyszer valaki belekóstol a Puskás Pancho Sport Pub hangulatába és ízeibe, az menthetetlenül visszatérő vendég lesz.

 

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor