EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: DiningGuide

Okurkový nápoj s mořskou řasou - Recept András Wolf a Antonio Fekete (Salon)

Na gurmánském festivalu vždy běháme od stánku ke stánku, abychom něco nezapomněli. Samozřejmě, vždy něco vynecháme, ale jedna věc je jistá: osvěžíme senápojem z okurky a mořských řas z restaurace Salon. Zde je recept. Vyzkoušejte rozdíl mezi domácí verzí a tím, který připravili András Wolf a Antonio Fekete.

Okurkový nápoj s mořskou řasou - Recept András Wolf a Antonio Fekete (Salon)

Složení


1 kg okurky
0,005 kg prášku spiruliny
0,35 kg cukrového sirupu (půl vody, půl cukru)
Sůl (jen opravdu malá špetka, která zvyšuje základní chuť)

 

Servírovat

 

5 kusů limetky, v kostkách
0,25 dkg očištěné okurky, nakrájené na větší kostky
Kostky ledu a  voda bez bublin

 

Příprava


Okurku nakrájejte na menší kousky, vhoďte do mixéru, přidejte všechny ostatní přísady, rozmixujte a nalijte přes mikrofiltr nebo gázu. Tmavě zelený sirup se podává ozdobený zbylými přísadami.


Forrás: http://www.diningguide.hu/algas-uborkaszorp/

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések






New York Café TripAdvisor