EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Holub Katalin

Városliget: tóPart, nyár a tavon

A főváros legnagyobb tóparti nyaralója várakozáson felüli érdeklődés mellett, telt házzal nyitotta meg kapuját a pesti Városligetben. A tóPart, nyár a tavon című rendezvény szervezői változatos sport- és zenei programokat ígértek, amelyek közül előbbivel a labdarúgó BL-döntő élményének közösségi közzétételével – fergeteges hangulatban –debütált, „muzikalitásáról” pedig holnap tesz tanúbizonyságot – DJ Suri Imre funky music mixével és a Garami Funky Staff élő koncertjével.

Ilyen egy nyári este a tóParton

"Ahogy a rendezvény koncepcióját fejlesztettük, megfogalmazódott bennünk, hogy ne csak a városlakóknak, hanem a 
rászorulóknak is segítsünk. Ennek kapcsán augusztus 20-ig a műjégpálya épületének alsó szintjén és a hozzá kapcsolódó teraszon hétköznap délelőttönként rászorulókkal és hátrányos helyzetűekkel foglalkozó alapítványoknak és szervezeteknek szeretnénk helyet adni, hogy gyámolítottjaikat, vendégeiket is hozzásegítsük a tóparti nyaralás élményéhez" – mondta Nagy Gábor, a kezdeményező Eventrend tulajdonosa.


A 200 éves Városligetben augusztus 20-ig a tóPart, nyár a tavon című rendezvénysorozat részeként családi programok, kulináris íz- és játékkavalkád, koncertek, élő rádiós és televíziós bejelentkezések, olimpia, foci EB, Wimbledon és BL-döntő közvetítés várja a szórakozni, szurkolni és kikapcsolódni vágyókat.

 

 

 

Szabadtéri rendezvények a Városligetben

 

2012. május 23


Forrás: http://infovilag.hu/hir-23933-varosliget_topart_nyar_tavon.html

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor