EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend

New York Palace Hotel

Az ötcsillagos szálloda belső vendéglátás szolgáltatásait a - szintén az Eventrend cégcsoporthoz tartozó - New York Kávéház látja el. Ennek keretén belül biztosítja a szállodai vendégek számára a 24 órás szobaszervizt, a szobákban lévő minibár szolgáltatást, valamint a kimagasló minőségű reggelit is.

New York Palace Hotel - F&B szolgáltatás

Világszínvonalú dizájn, nemes anyagok – a olasz tulajdonos azt az ismert olasz formatervezői csapatot kérte fel a New York Palace Hotel megálmodására, akik a legendásan egyedi Ferrari bemutatótermek terveit készítették. A rendezvénytermek nem csak nagy létszámú konferenciáknak adhatnak otthont, de tökéletes megoldást jelentenek díszvacsorák, divatbemutatók, kreatív rendezvények megrendezésére is. A csodálatos tereket az „inspiráló harmónia” ihlette. 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor