EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

A New York kávéház mostani üzemeltetői nem mentek csődbe

Csak rövid ideig üzemeltette a csődbe ment olasz cég a budapesti New York kávéházat, a jelenlegi üzemeltető egy tisztán magyar tulajdonú Kft., amely a válság ellenére is folyamatosan nyereséges – adta hírül a Népszabadságra hivatkozva a Hírszerző.

A New York kávéház üzemeletetői

A kávéházat jelenleg a Cafe and Event Kft. működteti. Közleményükben megerősítik a korábbi sajtóinformációkat, hogy nem ők, hanem elődjük ment csődbe. Kőrössy Zoltán, az Eventrend csoporthoz tartozó Cafe and Event Kft. ügyvezető igazgatója közleményében hangsúlyozta: összekeverik őket elődjükkel, a New York Kávéházat korábban rövid ideig üzemeltető NYP Ristorazione Kft.-vel. Elődjük ellen valóban indult felszámolási eljárás. A 2009 áprilisában történt váltással egy tisztán magyar tulajdonú cég kezébe került a New York Kávéház üzemeltetése. 30 százalékkal több lett a vendég, ez naponta 800-1000 látogatót jelent. Az elmúlt időszakban ugrásszerűen nőtt a szolgáltatások színvonala és a vendégek elégedettsége a jelenlegi üzemeltető szerint - írják közleményükben.

 

 

 

 

A mostani üzemeltető kiemeli, hogy velük jelenleg egy tisztán magyar tulajdonú, folyamatosan nyereséges cég üzemelteti Budapest leghíresebb kávéházát. A Népszabadság múlt szerdai számában azt írta: felszámolás indult a New York kávéház üzemeltetője ellen.Arra azonban senki nem tudott választ adni, hogy az olasz tulajdonban lévő vállalat miért került nehéz helyzetbe - írta a lap. A felszámolást végző cég még azt sem tudta megmondani, hogy mekkora a hitelezők követelése. A kávéház egyik mostani vezetője azt mondta, hogy április óta a honi partiszervizpiac meghatározó szereplője a működtető - olvasható a Népszabadságban.

 

2009. november 23.

 

 


Forrás: http://www.turizmusonline.hu/gasztro/cikk/a_new_york_kavehaz_mostani_uzemeltetoi_nem_mentek_csodbe

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor