EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

New York Café - "A világ legszebb kávéháza"

A „Világ Legszebb Kávéháza” 1894-es nyitása óta a város egyik leghíresebb vendéglátóegysége, mely napjainkban is a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye.

New York Café - Budapest

A New York Kávéház különböző korokon átívelvő története több rendszert, több sorsfordító történelmi változást is megélt. Mégis mindig sikerült újjászületnie, minduntalan pezsgett itt a kávéházi élet, állandó vendégie közé tartoztak a kényelemre, otthonosságra vágyó művészek, kiválóságok és a közemberek egyaránt. Újjáépítése a 2000-es évek elején fejeződött be, hogy patinája a huszonegyedik században is ugyanat jelentse, amit egykor a szépségre és a részletekre jobban odafigyelő korban képvislet. A „Világ Legszebb Kávéháza” 1894-es nyitása óta a város egyik leghíresebb vendéglátóegysége, mely napjainkban is a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye.

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor