EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Németh Nikolett

Németh Nikolett 2000-ben kezdte pályafutását hostess vezetőként, majd rendezvényszervezőként a Gálánál. Komplett szakmai pályafutását az Eventrend csoportnál építette fel, az elmúlt években több cég párhuzamos vezetése sem okozott gondot számára. 

Németh Nikolett

Karrierút

 

2000-ben hostess vezetőként kezdtem, majd 2004 májusától rendezvényszervezőként dolgoztam a Gálánál. Innentől önálló, teljes körű rendezvényeket szerveztem. 2005 novemberében már a Bonus Party Service Kft.-nél az esküvő ágazattal foglalkoztam rendezvényszervezőként, majd egy évvel később, 2006 szeptemberében, mint ügyfélkapcsolati igazgató irányítottam a munkát. 2008 novemberétől ügyvezető igazgatóként vezetem a céget. 2011-ben bővítettük palettánkat és a Burg PS Rendezvényszervező Kft. ügyvezetőjeként koordinálom több budapesti színház, és kulturális intézmény művész- és közönségszolgálati büféinek üzemeltetését is. Az Eventrend tulajdonosi partnerprogramja keretében a fenti cégekben cégtárs is vagyok.

 

Személyes misszió:

 

Komplett szakmai pályafutásomat az Eventrend csoportnál építettem fel. A szakma szeretetének és elkötelezettségemnek köszönhetően az elmúlt évek alatt a több cég párhuzamos vezetése sem jelentett akadályt. Munkám alapja a gyors és hatékony döntések meghozatalára épül, kollégáimat, munkatársaimat is erre tanítom. Az előre mutató, pozitív gondolkodás céges hagyomány nálunk. Elhivatott szívügyem a gasztronómia megújítása.

 

Amire büszke vagyok:

 

A sok szakmai siker mellett jelenlegi életemben mégis egy teljesen új feladat, egy eddig nem ismert szerep kiteljesítése a legfontosabb számomra. A legbüszkébb, a nemrég született kisfiamra vagyok.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor