EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Séta a Magyar Tudományos Akadémián

Séta a Magyar Tudományos Akadémián

Akadémiai séta

 

A vendégek 25 perces, művészettörténész által vezetett séta keretében megismerkedhetnek az MTA épületével és történetével, majd a dunai panorámás étteremben várja őket egy klasszikus, 4 fogásos díszmenű, amely ötvözi a hagyományos magyar konyha ízeit és a legújabb nemzetközi gasztronómiai trendeket.

 

Helyszín


A Magyar Tudományos Akadémia 150 éves, Duna parti történelmi épületében található exkluzív rendezvényhelszín. 150 éve a magyar tudomány és fejlődés jelképe, ahol a látogatóknak lehetősége nyílik megismerkedni az épület történetével, majd történelmi környezetben fogyaszthatnak el egy kellemes vacsorát, festői dunai panorámában gyönyörködve.

 

 

Miért?


• történelmi környezet, klasszikus elegancia
• exkluzív lehetőség az MTA nagy közönség és turisták által nem látogatható
• csúcsgasztronómiai élmény
• centrális elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség

 

Menü / Büfévacsora


Előzetes egyeztetés alapján, 4 fogásos, felszolgált díszvacsora hozzá illő borsorral.

 

 

Kapcsolat

Akadémia Klub
1051 Széchenyi István tér 9.
info@klubetterem.hu
+36 1 4731635


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor