EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend

MOL VIDI FC Stadion

A Stadion Event a Groupama Aréna mellett a székesfehérvári Mol-Vidi Stadion teljeskörű catering szolgáltatását biztosítja. Erősségünk a nagy létszámú sport események és céges rendezvények kiszolgálása, munkánk során legmagasabb UEFA sztenderdeknek is megfelelünk.
 

MOL VIDI Stadion

Székesfehérvár legmodernebb, 14.200 fő befogadóképességű futballstadionjának ellátása összetett feladat, amely magában foglalja a 40 kiszolgálóponttal rendelkező szurkolói büfék mellett a business lounge szektor és a sky boksz-ok VIP vendégigényeinek magas szintű kiszolgálását is. A sport-, koncert és egyéb eseményekhez tartozó vendéglátáson kívül a stadion helyet ad egy több mint 500 fős, valamint több kisebb rendezvényteremnek is. A rendezvények kizárólagos catering szolgáltatójaként a klasszikus bankett vendéglátás biztosításával és a stadionban található Pub üzemeltetésével is cégünket bízták meg.
 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor