EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Studio Arkitekter // BRKLYN Bar and Restaurant

A BRKLYN Bar and Restaurant annak ellenére, hogy a budapesti vigalmi negyed közepén helyezkedi el, szembement a környékre jellemző romkocsmai hangulattal, és egy igényes közönségre célzott. A cél a fiatal korosztály elérése volt, vagyis egy igényes és menő hely kialakítása,  amely releváns üzenettel és megjelenéssel bír a számukra, mégis egyszerű és klisé mentes. 

BRKLYN Bar and Restaurant - nem mindennapi romkocsma

Egy belsőépítészetét tekintve díjnyertes épületet kellett átalakítanunk, vagyis egy mindenki által jónak ítélt enteriőrből kellett üzleti szempontok alapján még jobbat kihoznunk. Az épületben nagyon sok közlekedő van, sok a lépcső és szinteltolások jellemzik, így bár a teljes alapterület meghaladja az 500m2-t, a hasznos terület ennek nem sokkal több, mint a fele. A bár jelleg hangsúlyozása és az üzleti szempontok figyelembe vétele miatt végül olyan koncepció született, melyben a bárpultokat helyeztük előtérbe a további asztalokkal szemben, így gyakorlatilag az összes emeleten rendelhetünk magunknak a pultnál.

 

A BRKLYN szerelem projekt volt a számunkra. Az egész koncepció tele van apró részletekkel, valamint egyszerű, már-már kommerszbe hajló megoldásokkal, de ez a kettősség itt is maximális sikert hozott. Mára a város első számú bárjaként tartják számon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előkelő romkocsma - BRKLYN Bar and Restaurant


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor