EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Magyary Jenő

Jenő 1997-ben csatalakozott a Gála csapatához, mint kisegítő felszolgáló. Szakmai alázatának, céltudatosságának köszönhetően már 6 egységünk ügyvezetői feladatait látja el. 2007-től a Protokoll Event Kft., 2009-től a New York Kávéházat üzemeltető Cafe & Event, majd a CER Kft., 2012-től a Dieago High Spirit Bárt üzemeltető Five Star Event Kft., továbbá 2014-től a Groupama Aréna vendéglátását biztosító Stadion Event Kft. ügyvezetője. A felsorolt cégekben, továbbá a HRM Kft.-ben és az Országalma Kft.-ben az Eventrend Holding tulajdonosi partnere.

Magyary Jenő

Karrierút

1997 augusztusában kerültem a cégcsoporthoz, azaz a Gála Party Service Kft-hez, mint kisegítő felszolgáló. Első rendezvényem egy 2000 fős családi nap volt az ELMŰ pályán. A főiskola mellett ideális pénzkereseti lehetőség volt rendezvényeken dolgozni, így amikor csak tudtam minden munkát elvállaltam. 
1998-ban a cég felajánlott számomra egy üzletvezető helyettesi állást egy SHAKE nevű bárban, melyet nagy örömmel elfogadtam, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez a hely nem annyira pörgős és élménydús, mint a rendezvényes szakma.
1999-ben visszakerültem a Gálához, mint rendezvényfőnök asszisztens, ahol szerencsém volt olyan emberek mellett dolgozni, mint Lékó György vagy Horváth Zoltán, akik akkor a cég kiemelkedő rendezvényfőnökei voltak. 
2000-ben kineveztek bankett vezetőnek, ekkor már túl voltam több száz sikeres rendezvényen; olyannyira, hogy ekkor kaptam életem első, önálló, nagy létszámú és összetett rendezvényét a Ludwig Múzeumban, ami egy 600 fős ültetett álló Karácsonyi fogadás volt.
2001-ben Kivágó Róbert bankett igazgatónál megkaptam a kiemelt bankett vezetői státuszt, ami annyit jelentett, hogy kiemelt rendezvények lebonyolítása volt a feladatom.
2003-ban a Gála Party Service Kft. három fő csapás irányt vett fel, Privát / Protokoll és Üzleti rendezvények. Ekkor kerültem a Privát osztályra, mint rendezvényszervező és bankett vezető. Ez idő alatt közel 100 esküvőt és privát eseményt sikerült szerveznem. 
2004 nyarán megkaptam a felkérést Kusnyár Gábortól, hogy segítsem a munkáját a Magyar Országházban, mint üzletág igazgató-helyettes. 
2006-ban felkérést kaptam, mint üzletág igazgató, hogy vigyem a Parlamenti vendéglátást. 

2007-ben a Gála Party Service Kft-ből kivált a Parlamenti egység, és mint önálló cég, Protokoll Event Kft. kezdte meg tevékenységét, aminek ügyvezetője lettem. 


2008-ban a tulajdonosoknak köszönhetően részese lehettem a partneri rendszernek, így a Protokoll Event Kft-nek nemcsak ügyvezetője, hanem az egyik tulajdonosa is lettem.
2008-2009-ben felkérést kaptam, hogy a Gálának és a Bonusnak legyek az összevont bankett igazgatója. Ezt a tisztséget közel egy évig tudtam betölteni. 
2009 év végén Szabó Csaba mellé kaptam felkérést, hogy a New York kávéház, azaz a Café and Event Kft. ügyvezetője legyek. 
2011-ben a Protokoll Event Kft. megnyerte az EU elnökségi fogadások rendezésének a jogát. 
2012-ben a Five Star Event Kft. ügyvezetője lettem. A cég a Diageo Bárját üzemelteteti. 
2014-ben nyitotta meg kapuit az új FTC Stadion a Groupama Aréna, aminek a vendéglátását a Stadion Event Kft. végzi. Itt is megbíztak a cég vezetésével.

 
Jelenleg hat cégnek vagyok az ügyvezetője és közel 170 fő munkatárssal dolgozunk együtt vezetőtársaimmal együtt. 

 

Személyes misszióm

„Olyan nincs, hogy nincs” 


Vezetői hitvallásom, egyfelől amit Roosevelt mondott
„Aki meg akar felelni vezető pozíciójának, annak elég értelmesnek kell lennie, hogy a feladatokat a megfelelő emberekre bízza - és elég önfegyelemmel kell rendelkeznie, hogy ne kontárkodjon bele a dolgukba.” 


Hinni kell abban, amit csinálunk, és amit csinálunk csak szívvel és lélekkel tegyük. Mert ha így tesszük, sikeresünk leszünk. De a siker relatív, éppen ezért fontos, hogy ne vakítson el minket. 
Ezért fontos, hogy legyen bennünk kellő alázat, a munkatársak iránt és a munka iránt. Számomra nem mindig a cél fontos, hanem az oda vezető út megélése és megértése.

 

Amire büszke vagyok

  • Családomra 
  • Baráti kapcsolataimra – hogy kiállták eddig az idő próbáját 
  • Munkámra, és azokra a kollégákra, akiket felfedeztem és lehetőséget tudtam adni Nekik 
  • Maratoni futás 

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor