EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Legény- és leánybúcsú

Játékos, de mégis bulizós legénybúcsút szeretne a haverokkal? A legjobb barátnőivel szeretné csajos programokkal eltölteni a lánybúcsúját? Szeretne a leány-, vagy legénybúcsún külön lenni, de az este folyamán akár sok baráttal is bulizni? Rendezvényhelyszíneink között biztosan megtalálja a legideálisabbat.

 

Legyen budapesti, vagy vidéki, a nyugodtabb, wellnessezős, vagy a bulizós esemény a terv, optimális helyszíneink a Symbol Budapest, a BRKLYN, a Bikácsi Zichy Parkhotel, a Residence Hotel Balaton vagy a Városliget – Tópart komplexum.

 

A rendezvényhelyszíneken kedvező csomagajánlatokkal és rugalmas feltételekkel várjuk az Önök, és szívesen teljesítjük egyedi kéréseiket is. Több egységünkben is tudunk különtermet biztosítani, de a nagyobb, kötetlen bulik is lebonyolíthatók.

 

Az Eventrend helyszínein izgalmas közösségi játékokat is ajánlunk külön a férfiaknak és külön a hölgyeknek, hogy a legteljesebb legyen a leány- és legénybúcsú programja.

Kérjen ajánlatot ide kattintva!

1/0

címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor