EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Konferencia

Vett már részt már olyan rendezvényen, ahol a pogácsák a helyszínen, kemencében sültek? Lenne kedve az unalmas előadótermek helyett kipróbálni egy családias hangulatú, napfényes club hotelt? Szakítson a hagyományokkal, és dobja fel konferenciáit különleges és modern rendezvényhelyszíneink egyikével!

 

A konferencia témáját és a résztvevők számának megállapítását Önre bízzuk. Ön pedig nyugodtan bízza ránk a többit: kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt a rendelkezésre álló 30 lehetőség közül. Legfontosabb konferenciahelyszíneink: Budapest Sportaréna, New York Palota (18 terem), Symbol Budapest (6 terem) Groupama Aréna (6 terem) Zichy parkhotel (4 terem) Csillagkert Eseményközpont. Évente több mint 300 konferenciát szervezünk, így nagy tapasztalatunk van a lebonyolítás terén is. Ahogyan minden, a konferenciák is átalakulóban vannak világszerte: utat tört magának a konferenciák élő közvetítése video-streaming csatornákon, egyre divatosabbak a digitális névtáblák, továbbá nő az igény a különböző social media fórumokon keresztül az élő közönség interaktív bevonására az előadások során. Ezért a technikai háttér színvonala és a tapasztalat kiemelkedő fontosságú a konferenciaszervezésben. Helyszíneink többségében beépített technika áll rendelkezésre, beszállítóink és technikusaink egytől egyig kipróbált, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Természetesen az elmaradhatatlan kávészünetekről, igény esetén 3 fogásos ebédről és a nélkülözhetetlen frissítőkről is magas színvonalon gondoskodunk. Válasszon speciális konferenciacsomagjaink közül, és bízza ránk azt, amihez a legjobban értünk.

Vissza a főoldalraMegvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor