EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Kick off meeting helyszín

Kick off meeting helyszín

Kick off meeting helyszín 


A karácsonyi pihenés után ismét fel kell venni a ritmust és újra visszatérni a munkába. Ez a munkatársak számára elég nehéz feladat. Az egy-két hetes otthon tartózkodás, családi együttlét után bizony nehéz újra felpörögni. Az ilyen nehézségek áthidalására érdemes egy évindító kick off meetinget szervezni egy jó helyszínen. Ezen az egy vagy akár többnapos rendezvényen megbeszélhetjük az újévi terveket, célokat és egy kicsit újra összerázhatjuk, motiválhatjuk a csapatot. 

 

Kick off meeting helyszínek


Az Eventrend Csoport készséggel segít Önnek egy ilyen rendezvény megszervezésében és lebonyolításában a helyszín kiválasztásától a cateringen át az eszközkölcsönzésig. Cégcsoportunk 15 különböző helyszínen ajánl rendezvénytermeket, melyeket közösen-, az igények meghatározása után választunk ki. Kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 

Kick off meeting helyszín, hogy jól induljon az év


Fontos, hogy a kick off meeting helyszíne alkalmas legyen a munkára és a kikapcsolódásra, közös programokra is. Ha egy kis csapatépítő jelleget is szeretnénk kölcsönözni a kick off meetingnek és esetlegesen outdoor programot is tervezünk, akkor érdemes vidéken-, de azért Budapesthez közeli kick off meeting helyszínt választani. Kollégáink ebben is tudnak segíteni: elképzelései alapján kiválasztjuk Önnek a megfelelő kick off helyszínt, illetve további tanácsokkal segítjük ügyfeleinket. 

 

Vidéki és budapesti kick off meeting helyszínek


Egy ilyen kick off rendezvény helyszíneként választhatunk budapesti illetve vidéki helyszít is, attól függően, hogy milyen programokat tervezünk. Ha többnapos a rendezvény és valószínűleg az este folyamán egy pót-szilveszteri party is megrendezésre kerül, akkor igyekezzünk úgy megválasztani a kick off meeting helyszínét, hogy teljesen külön lehessen a csapat. Ez egyrészt azért fontos, hogy ne zavarjuk a szálloda többi vendégét, illetve így ők sem fogják zavarni a mi rendezvényünket, tehát felhőtlenül szórakozhatnak a kollégák. 

 

Ajánlatot ide kattintva kérhet. 
 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor