EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Karel Ziegler

Karel 2012-ben csatlakozott a Holdinghoz az Eventrend Prague ügyvezető igazgatójaként. Az elmúlt 4 évben stabilizálta a leányvállalat működését, számos területen kialakította a hatékony és optimális együttműködés, valamint az üzleti expanzió feltételeit. 2017 januárjában nyílik meg két új vendéglátóipari egység (hütte) Csehország legmagasabb pontján, melyek ügyvezetését szintén ő látja el. Mindemellett Karel tulajdonosi partner a prágai leányvállalatunkban.

Karel Ziegler

Karrierút

 

Kapcsolatom az Eventrend Holdinggal 2012. áprilisára nyúlik vissza, akkoriban a prágai Hotel operatív igazgatói posztját töltöttem be. 2012. július 1-jén lettem az Eventrend Holding leányvállalatának, az Eventrend Prague Ltd. ügyvezető igazgatója.

 

Személyes misszió


A mottóm az, hogy „SOHA NE VÉGEZZ FÉLMUNKÁT“. Úgy hiszem, ha sikeresek akarunk lenni, és a legjobbak egyike a piacon, akkor fontos a teendők megfelelő végrehajtására koncentrálnunk. Az egész az alkalmazottakkal kezdődik, akik a legfontosabb elemei a komplett rendszernek. Ezért igyekeztünk barátságos, pozitív légkört teremteni a csapatban, és az ügyfeleink visszajelzései alapján úgy vélem, jó irányba tartunk. Azonban a legnagyobb motivációt mégis az Eventrend tulajdonosaitól és természetesen a családomtól kapom.
Köszönöm a családomnak, hogy megértőek és türelmesek a munkámmal kapcsolatban. Hálás vagyok a tulajdonosoknak a rengeteg tudásért, a pozitív energiáért, melyet mindannyiunk felé sugároznak, de legfőképpen a belém vetett bizalmukért, és hogy tiszteletben tartják a magánéletem.
 

Amire büszke vagyok

 

Büszke vagyok az erős csapatra és az egységre, amit az elmúlt 4 évben felépítettem. Ez biztosítja a stabilitást és a megbízható üzemeltetést az Eventrend Holdingnak a Cseh Köztársaságban. A prágai projekt mellett 2 új vendéglátó egységet nyitottunk az országban, és a jövőben is keressük a lehetőségeket a cég növelésére. Az Eventrendnél új stratégiai szemléletet tanultam és inspiráló ötletekkel gazdagodtam, melyek folyamatosan erősítik a személyiségemet és a szaktudásomat. Az élethosszig tartó együttműködési tervek és a tulajdonosi partnerprogram biztos hátteret adnak nekem és a családomnak. Feleségemmel és két gyerekemmel 2015. júliusában új házba költözhettünk, ahol kellemes környezetben tölthetjük mindennapjainkat.
 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor