EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Józsa Diana

2010 óta dolgozom az Eventrend csoportnál többféle projektben. Kezdetben a Vigadó és Kultúra Kft. rendezvény- és marketingigazgatójaként csatlakoztam az Eventrend csapatához, de a projekt meghiúsulása miatt más feladatokkal indult el a tényleges közös munka. A New York Kávéház programjainak, irodalmi és művészeti életének felélesztésében, és azóta töretlen sikerű működtetésében az Eventrend részéről marketing managerként a mai napig segítetem a munkát. A New York Művész Páholy mellett projekt- és marketing managerként közreműködöm az Eventrend Kft. különféle saját projektjeiben és kommunikációs feladataiban. 2011-óta a Touche Event csapatét erősítem a cégcsoporton belül. Az Eventrend tulajdonosi program keretében a Touche résztulajdonosaként a nagyobb projekteket koordinálom, vezetem.

Józsa Diana

 

Személyes misszió

Olyan színvonalú eseményeket szervezni, amikre még évek múltán is emlékeznek, amiről hosszú idő után is beszélnek. Szerencsére az évek alatt számos ilyen volumenű rendezvény szervezése megadatott, de vannak olyan események, aminek a megszervezése még a bakancslistámon van.

 

Hiszem, hogy az „azonos vonzza az azonosat” és ha olyan partnerekkel dolgozhatunk, akikkel „egy energiaszinten rezgünk”, akkor mindig szinte tökéleteset tudunk létrehozni.

 

A sikeres rendezvények másik kritérium, pedig „A Csapat,” akivel együtt dolgozunk. Az évek bebizonyították, hogy ha mi tiszteljük, szeretjük és maximálisan segítjük egymást, akkor az kifelé is érződik, az ügyfél is érzi és a kívánt eredmény sem marad el.

 

Amire büszke vagyok

 

Sok területen dolgoztam rendezvények kapcsán és persze artistaként is. Mindig a maximumra törekszem és büszke vagyok az elért eredményeimre, az évek alatt kialakult kapcsolataimra a munkában, amik közül nagyon sok barátsággá nemesedett.

 

Az üzleti típusú rendezvények mellett büszke vagyok azokra az eseményekre, projektekre, amikben alkothattam valamit, amiben „A Csapattal” közösen maradandó értéket teremtettünk.

 

Rendkívül büszke vagyok még azokra a mára komoly rendezvényszervezőkké, rendezvényigazgatókká kinőtt kollégákra, akik az én szárnyaim alatt kezdtek kibontakozni, megtanulni a szakmát, és akiktől a mai napig annyi kedves visszajelzést kapok. Az ő sikereiket valahol a magaménak is érzem.

 

És természetesen a munkám mellett büszke vagyok lányomra, Lilire, aki messzemenően tolerálja egy rendezvényszervező munkáinak hátrányait is.

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor