EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend

Jazz Event - Ízek, élmények, harmónia.

A MÜPA kizárólagos catering beszállítójaként arra törekszünk, hogy a MÜPA  jól ismert sokszínűségét és magas színvonalát a különböző igényeket kielégítő catering szolgáltatások terén is megvalósítsuk. Ugyanez az elv vezeti kezünket ez eseményekhez kapcsolódó étel- és italkínálat megkomponálásában, legyenek azok a MÜPA bármely területén vagy akár Bohém Étteremben. 

Jazz Event

Számunkra egyformán fontos minden vendégünk, azok is akik egy-egy MÜPA koncerten, hangversenyen választanak a büfékben található étel- és italkínálatból, a fellépő művészek akik a nekik dedikált szolgáltatást élvezhetik vagy éppen a MÜPA dolgozók akik részére kialakított belső étteremben nyújtunk étkezést  – mi mindig mindent megteszünk azért, hogy vendégeink azzal az érzéssel a szívükben távozzanak: „Ez így volt tökéletes!” Ízek, élmények, harmónia. Ez a Jazz Event.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor