EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Groupama Aréna

A Groupama Aréna vendéglátására kiírt pályázat elnyerésével az Eventrend olyan feladatot vállalt magára, mely nem csak a cégcsoport történetében egyedülálló, de korábban a vendéglátás és rendezvényhelyszín-üzemeltetés területén még senki nem valósított meg. 

Groupama Aréna

Budapest legmodernebb, 23.700 fő befogadóképességű futballstadionjának ellátása összetett feladat, amely magában foglalja 40 kiszolgálóponttal rendelkező 10 szurkolói büfé mellett a két szektor (Bronz, Gold) és a 34 sky boksz VIP vendégigényeinek magas szintű kiszolgálását. A sport-, koncert és egyéb eseményekhez tartozó vendéglátáson kívül a stadion helyet ad egy több mint 1000 fős, valamint több kisebb rendezvényteremnek is. A rendezvények kizárólagos catering szolgáltatójaként a klasszikus bankett vendéglátás biztosításával is minket bíztak meg. Kiemelt feladatunk ezen kívül a nagyközönség számára a hét 6 napján (meccsnapokon vasárnap is) a 12-22 óráig nyitva tartó, 80 fő befogadására alkalmas Gólvonal Bisztró üzemeltetése, mely különleges étel- és italválasztékot, valamint napi menüajánlatokat kínál.

Budapest legmodernebb, 23.700 fő befogadóképességű futballstadionjának ellátása összetett feladat, amely magában foglalja 40 kiszolgálóponttal rendelkező 10 szurkolói büfé mellett a két szektor (Bronz, Gold) és a 34 sky boksz VIP vendégigényeinek magas szintű kiszolgálását. A sport-, koncert és egyéb eseményekhez tartozó vendéglátáson kívül a stadion helyet ad egy több mint 1000 fős, valamint több kisebb rendezvényteremnek is. A rendezvények kizárólagos catering szolgáltatójaként a klasszikus bankett vendéglátás biztosításával is minket bíztak meg. Kiemelt feladatunk ezen kívül a nagyközönség számára a hét 6 napján (meccsnapokon vasárnap is) a 12-22 óráig nyitva tartó, 80 fő befogadására alkalmas Gólvonal Bisztró üzemeltetése, mely különleges étel- és italválasztékot, valamint napi menüajánlatokat kínál.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések






New York Café TripAdvisor