EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Gasztronómiai élménykaland a legújabb étterem Sarasotában - Coolinary: A céges rendezvényszervezők új kedvencévé válhat

Nem csak új ízvilágot, hanem különleges, élményekkel teli hangulatot ismerhetnek meg azok, akik ellátogatnak a most nyíló legújabb amerikai-magyar étterembe. A Coolinary séfjei ötvözik az európai fúziós és az amerikai konyha hagyományait, ezzel létrehozva egy teljesen új és izgalmas élményvilágot, mindezt olyan környezetben, ahol bárki otthon érezheti magát, és ellazulva fogadhatja barátait, személyes vendégeit. Minőségi alapanyagokból, a legmodernebb konyhatechnikai vívmányokat felhasználva készülnek a fogások, amelyeket kifinomult, nyugodt, otthonos, trendi környezetben élvezhetnek az ide betérők.

Magyar étterem Amerikában - Coolinary Sarasotában

Éttermi vendéglátás magyar-amerikai módra

A Coolinary üzemeltetői vallják: egy étteremben nem csak jó ételt, hanem élményt kell adni, egy olyan környezetben, ahol a Vendég az első! Olyan gasztroszigetet kívántak létrehozni – nem feltétlenül elsősorban a turisták számára -, ahol a vendégek oldott hangulatban élhetnek társasági életet, beszélgetnek egymással és eközben maximálisan kiélvezik a minőségi vendéglátás összes pozitívumát.

 

 

 

 

 

 

Első osztályú étterem és rendezvényhelyszín – jelszó a minőség

Az étterem törekszik a tökéletes harmóniára, amely a Farm to Table, a Naturalfood, a trendiség és az amerikai hagyományokra építkezik, mindezt a legmodernebb konyhatechnológiákkal. Az ételek könnyedek, frissek, zamatosak, ízesek és fehérjékben, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdagok. A konyhán nem használnak sem konzerv, sem fagyasztott, sem porból készült adalékot, mindent frissen, a helyszínen készítenek el.

 

Amerikai séf magyar mesterekkel

A séf, William Goldenberg amerikai, New Yorkban született, de szakácsként bejárta Európát és a Magyarországon szerzett tapasztalatait igyekszik először itt, Sarasotában bemutatni. Mentora Bicsár Attila, aki az egyik leghíresebb magyarországi séf, aki több Michelin-csillagos étteremben is dolgozott és Amerikában sem ismeretlen, hiszen számos előadást és bemutatót tartott már országunkban.

 

A tulajdonosok az európai szállodaiparban és rendezvényhelyszín üzemeltetésben szereztek tapasztalatot

Érdekesség, hogy a management nagyrészt európai, közel 20 évnyi tapasztalattal, több mint 40 önállóan üzemelő vendéglátó hellyel rendelkezik. Többször jártak már Amerikában és tesztelték a lokális és egyéb amerikai éttermeket, a gasztrokultúrát, amit elismernek és nagyra értékelnek.

 

COOLINARY

1359 MAIN ST. SARASOTA, FL 34236


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor