EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Gála Eseményszervező

Gála Eseményszervező a magas minőségű és kreatív vendéglátó háttér mellett, egyedi élményprogramokat biztosítva a teljes körű rendezvényszervezés megbízható partnere.

Gála Eseményszervező

A Gála komoly hagyományokkal bíró vállalkozás - 1992 óta meghatározó szereplője a magyarországi partiszerviz piacnak -, ugyanakkor modern és innovatív. A minőségi vendéglátás élményét kínálja. Tudatosan keresi az egyedi alapanyagokat, a helyi termelők szezonális termékeit, az új és eredeti gasztronómiát. Mindezt különleges művészi produkciókkal és izgalmas helyszínekkel teszi még izgalmasabbá. A magas minőségű és kreatív vendéglátó háttér mellett egyedi élményprogramokat biztosítva a teljes körű rendezvényszervezés megbízható partnere.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor