EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz: az itt található büfé kínálata minden igényt kielégítően találkozik a cirkuszlátogató közönség elvárásaival.

Fővárosi Nagycirkusz

Több, mint 30 év után végre a Fővárosi Nagycirkusz, Európa egyetlen valódi kőcirkusza megkapta a lehetőséget arra, hogy felzárkózzon külföldi társai mellé. Az előadásokban már korábban észrevehetővé vált, de az építészeti kialakítások, a büfékínálat megújítása valamint a Cirkuszban található kiegészítő programok csak most kaptak szabad utat.  A Burg PS pompás kialakítással és választékkal rendelkező büfét hozott létre, így kínálata minden igényt kielégítően találkozik a cirkuszlátogató közönség elvárásaival.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor