EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Fodor Zoltán

Zoltán a 90-es végén alkalmi munkavállalóként került a Gálához, majd néhány sikeres rendezvény lebonyolítása révén a Fakanál étterembe vezetett az útja. Hamarosan bankettvezető, majd értékesítési vezető lett, és már több mint 10 éve az étterem ügyvezetője. A Fakanál étterem a turisztikai gasztronómia úttörője és mindmáig egyik fellegvára. A mára már egy bisztróval bővült étterem ügyvezetése mellett tulajdonostárs a Sarasotában nyílt „The Coolinary” étteremben.

Fodor Zoltán

Karrierút


A 90-es évek végén külföldi munkavállalásból tértem haza, éppen alkalmi munkát kerestem, amikor kapcsolatba kerültem, akkori nevén még, a Gála Party Service Kft-vel.  Egy rendezvény kapcsán kerültem a Fakanál Étterembe, ahol néhány sikeres esemény után az akkori vezetéstől álláslehetőséget kaptam. A lehetőséget gondolkodás nélkül elfogadtam, egy feltételem volt….. előrelépés lehetősége biztosított legyen, amire a tulajdonosi kör ígéretet adott. Egy év múlva az étterem bankett vezetője lettem, majd rövid idő elteltével a rendezvények értékesítését is magamhoz ragadtam.

Az étterem évről évre egyre jobban teljesített, bevételünk növekedett, és a turisztikai piacon egyre jelentősebb szerepet töltöttünk be. A következő lépcső az egység vezetése volt, ami egyben a cég ügyvezetését is jelentette. Korábbi szakmai tanulmányaimat itt tudtam először az életben is alkalmazni.

 

Vezetői munkáságom alatt az étterem kimagaslóan teljesített még a gazdasági válság idején is! 2011-ben az étterem üzemeltetése mellett házon belül egy újabb egységet vettünk bérbe egy kis Bisztrót mely azóta is évről-évre az éttermez hasonlóan kimagasló üzleti évet tudhat maga mögött.


Személyes misszió


Célom, olyan munkakör beöltése, ahol egy elhivatott csapat tagjaként értéket teremethetek. Eddig megszervezett tudásomra alapozva, lehetőségem van olyan projektek beindítására, melyekben tulajdonosként is részt vehetek.


Amire büszke vagyok


Büszke vagyok a családomra, és arra, amit az életben sok munkával, kockázat vállalással befektetésekkel elértem.


Büszke vagyok a csapatomra, és nem utolsó sorban azokra a fiúkra, akik mindezt lehetővé tették számomra, akikkel ma is együtt dolgozhatom, tanulhatok: a cég alapító-tulajdonosaira!

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor