EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Fehér Viktória

Viktória 2004-ben kezdte pályafutását a cégcsoport képzési központjában, a Vatel Rendezvényiskolában oktatásszervezőként, majd ügyvezetőként. Egy kis szünet után, 2014-ben tért vissza hozzánk projektvezetőként az Eventrend Tehetségakadémia élére. Munkája eredményeként mára már több, mint 100 munkatársunk végezte el a különböző vezetői és szakmai képzéseket, és alkalmazza a tanultakat mindennapi feladatai során.

Fehér Viktória - Tehetségakadémia vezetőképző program

 

Karrierút


2004-ben csatlakoztam oktatásszervezőként a cégcsoport képzési központjához, a Vatel Rendezvényiskolához. Egyedi képzési tematikát dolgoztunk ki az Üzleti rendezvényszervezés és az OKJ-s Protokoll ügyintéző és rendezvényszervező szakok, valamint a borismereti tanfolyamok részére. A Vatel keretében hoztuk létre az első, a cégcsoport egészét érintő oktatássorozatot, amely az értékesítés terén formálta át a munkatársak és vezetők szemléletét.

 


2014-ben jött létre a Tehetségakadémia vezetőképző programja. Projektvezetőként kezdettől részt veszek az egyes menedzsment szakok képzési tematikájának kialakításában, a cégcsoportban felhalmozódott tudásanyag rendszerezésében és tananyaggá rendezésében, az iskola működtetésében.  

 


Évről évre újabb kihívások elé állítjuk magunkat. Külső szakértők meghívásával igyekszünk minden olyan korszerű módszert a képzésbe integrálni, amely piaci előnyt jelenthet a cégcsoport részére.  2016 nyarán bevezettünk egy távoktatási rendszert, ennek révén már lehetőséget biztosíthatunk a cégcsoport minden ambíciózus dolgozójának a szakmai fejlődésre. 

 

 


Személyes misszió


“Hiszek az élethosszig való tanulásban, a folyamatos fejlődésre való törekvésben, az új ismeretekre való nyitottság megőrzésében. Hiszek a tehetségek felfedezésében és gondozásában, az ambíciók támogatásában, a szorgalommal elért eredményekben, a szakmai alázatban. Hiszek a komfortzónából történő kilépéssel megszerzett tudás örömében, a „miért nem” helyett a „hogyan igen” gondolkodásmódban.”

 

Amire büszke vagyok


A Tehetségakadémia első évfolyamát egy Mark Burnett mottóval indítottuk: „Nincs jobb, mint túl nagy fába vágni a fejszét, aztán mégis felaprítani a fát.” Eddig közel 1000 oldalnyi, gyakorlatközpontú írásos jegyzet készült el, a tanultakat a hallgatók másnaptól alkalmazhatják munkájuk során. 
A Tehetségakadémia egyéves képzései során láthatom, hogyan formálódnak a jövő vezetői, miként alakítják át a cégcsoport gondolkodását és működését a képzés során tanultak. 
Örömmel tölt el, hogy egy olyan hosszú távú projekt részese vagyok, amely egyrészt hozzájárul újabb sikeres vállalkozások létrehozásához, másrészt szolgálja a cégcsoport életpálya modelljének megvalósulását.

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor