EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Évindító rendezvény helyszín

Évindító rendezvény helyszín

Év elején, a januári és februári időszakban a cégek esetében a leggyakoribbak az évindító rendezvények. Évindító rendezvényhelyszínként sokféle megoldást kínálunk kedves ügyfelelinkek, hiszen az Eventrend Csoport jelenleg több mint 30.000 m2 rendezvényszervezésre és vendéglátásra alkalmas területtel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink 15 helyszín és több mint 100 rendezvényterem közül választhatnak. Az évindító rendezvényhelyszínhez kapcsolódó terembérlés mellett teljes körű catering szolgáltatást illetve – több mint 2 évtizedes rendezvényszervezéssel töltött tapasztalataink alapján – szakmai tanácsadást is nyújtunk, az igényekhez igazodva.

 

Ha évindító rendezvényhelyszínt keres Budapesten vagy vidéken, kérjen ajánlatot ide kattintva!

 

Évindító rendezvény helyszín – új év, új célkitűzések

Általában a cégek karácsonyi partival zárják az évet, majd ezt követően, lehetőség szerint a munkatársak szabadságra mennek, hogy családjuk körében kipihenjék az egész éves munka okozta fáradalmakat. Ez természetes és szükséges, mert így az ünnepek után feltöltődve új energiával, teljes erőbedobással foghatnak neki ismét a munkának. Ezt az energiát fokozhatjuk tovább egy évindító rendezvénnyel, ahol egyrészt az előző év végén lefektetett céges tervezés rövid és hosszú távú célkitűzéseit ismertetjük, valamint egy ilyen évindító rendezvénnyel, egy jó helyszínen, ismét összerázhatjuk egy kicsit a csapatot.

Jó, ha egy ilyen évindító rendezvényhez olyan helyszínt választunk, mely alkalmas a munkára is és némi szórakozásra is. Az Eventrend Központ a lehetőségek széles tárházát kínálja ügyfelei részére. Vidéki és budapesti rendezvényhelyszíneink különféle stílusban és méretben állnak rendelkezésre. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy közösen megtalálhassuk a legjobb megoldást!

 

Kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 

Évindító rendezvény helyszín – teljes körű catering szolgáltatással

A személyes-, vagy emailen történő egyeztetés során felmérjük ügyfeleink igényeit mind az évindító rendezvényhelyszínnel-, mint pedig a további szolgáltatásokkal kapcsolatban és közösen kiválasztjuk a megfelelő rendezvényhelyszínt és a kapcsolódó szükséges catering szolgáltatásokat. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a lehető legelőnyösebb megoldást, hiszen célunk, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és legközelebb is minket válasszanak. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink nagyrészével évek óta együtt dolgozunk a rendezvényszervezés területén.

Legyen Ön is partnerünk, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha évindító- vagy egyéb rendezvényhelyszín bérlésén gondolkodik. Ide kattintva kérhet ajánlatot.


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor