EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend

Eventrend siker a Zukunft Personal Hungary-n

Hatalmas érdeklődés övezte az Eventrend Csoport standját a Zukunft Personal Hungary című szakkiállításon, amelyet november 7-8-án rendeztek meg a Millenárison. Az esemény elsősorban a HR területen tevékenykedőket célozta meg.

Zukunft Personal Hungary

Az eseményen 2000 szaklátogató, 70 kiállító vett részt, és több mint 140 előadás volt hallható. A szakkiállításon szinte színes pontként jelent meg, idén első alkalommal az Eventrend Csoport standja, amely nem csak tájékoztatókkal, de játékkal, süteménnyel és kávéval is várta az érdeklődőket, akikből jócskán akadt: a 2 nap alatt mintegy 500-an fordultak meg itt, nem csak a szórakozás és a finomságok miatt, hanem azért is, mert itt egy helyen találtak komplex megoldásokat rendezvényszervezési feladataikra.

A szakkiállítás alatt egyértelműen kiderült, hogy a legtöbb cégnél már nincs külön rendezvényekkel, eseményekkel foglalkozó kolléga. Ez a feladat a HR menedzserekre és ezen a területen dolgozókra hárul, akik tapasztalat híján félmegoldásokból kénytelenek választani, és megoldani a rájuk bízott feladatot úgy, hogy az költséghatékony legyen, de az elvárásoknak is megfeleljen.

Éppen ezért volt szakmailag is örömteli az Eventrend Csoport megjelenése, hiszen ebben a szegmensben is rendkívül széles megoldási-szolgáltatási kínálatot tudott az érdeklődők elé tárni, ám kollégáink ezzel együtt pontosabban fel tudták mérni, milyen megoldásokra van szükség a plusz feladatokkal megterhelt HR szektorban.

A szakkiállításon résztvevő kollégák a játékhoz kapcsolták az Eventrend Klub programot is, aki részt vett a helyszíni szerencsepróbán, az 300 ponttal gyarapodott személyes felületén.

 

Zukunft Personal Hungary

A HR-szolgáltatók, termékeik és a gazdasági élet valamint a közigazgatás HR-döntéshozóinak találkozási pontja. A szakkiállítás két napja alatt kiváló lehetőség nyílt a résztvevők részére új kapcsolatok kialakítására és aktív tapasztalatcserékre. A több mint 100 előadással, amelyek során neves szakértőket ismerhetett meg a közönség, a Zukunft Personal Hungary átfogó fórumot kínált.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor