EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Az Eventrend Holding missziója

Megvalósuló elképzelések

Hiszünk abban, hogy üzleti törekvéseinket a környezetünkkel való legnagyobb összhangban kell elérjük. Fontos, hogy az üzleti vállalkozásunkkal kapcsolatban álló érdekeltek mindegyike számára hasznos és értékteremtő vállalkozást működtessünk. Ezért párhuzamosan kívánjuk biztosítani, hogy ingatlan tulajdonos partnereink, rendezvényes üzletfeleink, munkatársaink, vezető partnereink, és az Eventrend tulajdonosainak elképzelései is egyszerre tudjanak megvalósulni. Fontos számunkra, hogy ezen látszólag ellenérdekelt felek között olyan együttműködést alakítsunk ki, amely révén rövid, közép és hosszútávon mindenki egyaránt nyerjen és előbbre jusson! Mindenkinek valósuljanak meg az elképzelései!

 

Korszerű üzleti modell – egy tudás és fejlődés orientált szervezet


Egy olyan üzleti modell kialakításán dolgozunk, amely fenti ügyünk megvalósítását szolgálja. Szeretnénk egy olyan stabil vállalatcsoportot létrehozni, amely munkatársainak belső motivációjára és a felhalmozott közös tudásra építve képes a folyamatos és tendenciózus fejlődésre. Amely értéket teremt az abban dolgozók és a vállalatcsoport környezete számára egyaránt. Jobbá, minőségivé és boldogabbá teszi mindenki életét. Amely megbecsüli a tapasztalatokat, közös tudássá dolgozza és munkatársai felé továbbadja mindezt, ezzel biztosítva a folyamatos fejlődés és megújulás lehetőségét. Ezért hoztuk létre Tehetségakadémiánkat, ahol minden munkatársunknak lehetőséget nyújtunk arra, hogy fejlődjön, tanuljon, és napról-napra egyre magasabb szinten végezhesse el munkáját. A tehetségakadémia emellett elkíséri munkatársainkat a karrierjük során és folyamatosan biztosítja a feladatai elvégzéséhez szükséges tudásbázist, kompetenciákat. Hisszük, hogy jövője csak annak a cégnek lehet, amely képes együtt fejlődni a 21. század világával és a ma már végtelen mennyiségben elérhető tudásból minél többet képes beépíteni működésébe. Ennek révén pedig folyamatosan fejleszti munkatársait. Emellett a vállalatcsoport cégei számára számos területen inkubátor és támogató megoldásokat fejleszt ki és támogató hátteret biztosít gazdasági, pénzügyi, üzleti, HR és szakmai kérdésekben egyaránt. Egy olyan üzleti modell kialakításán dolgozunk, amihez minden vendéglátás és rendezvényszervezés területére orientálódónak érdemes csatlakoznia. 

 

Elégedett és elkötelezett munkatársak


Hisszük, hogy fenti céljainkat csak magukat biztonságban érző, lojális és motivált munkatársakkal érhetjük el. Ezért a megvalósuló elképzelések kapcsán őket kívánjuk előtérbe helyezni és igyekszünk mindent megteremteni annak érdekében, hogy munkájukat a tőlük telhető legjobb színvonalon láthassák el. Ezzel büszkévé és önbizalomban gazdaggá tegyék saját életüket, valamint hozzájáruljanak ügyfeleink, vendégeink és partnereink céljainak eléréséhez.
Minden kollégánk és munkatársunk számára igyekszünk egy biztonságot nyújtó, harmonikus, pozitív légkörű munkahelyet biztosítani, amely pozitív eszközökkel ösztönöz fejlődésre és ezzel biztosítja hosszú távú versenyképességét. Ez a biztonságos jelen és sikeres jövő alapja. Törekszünk arra, hogy mindezeket kollégáink számára élethosszig tartóan elérhetővé tegyük. Mindenkinek munkahelyi ambícióinak megfelelően kínáljunk előrelépési és fejlődési lehetőséget. 

 

Élethosszra szóló Partneri program


Előzőek szellemében alakítottuk ki partneri programunk, melynek célja, hogy a kiemelkedő vezetői (pl. ügyvezető) és szakmai (pl. séfek) teljesítményeket élethosszig tartó tulajdonosi jövedelemszerzési lehetőség biztosításával honorálja. Ennek révén lehetővé válik, hogy vezetői jövedelem fokozatosan tulajdonosi jövedelemmé alakuljon és egy sikeresen felépített portfólió esetén kiemelkedő életminőséget valamint biztos és fenntartható egzisztenciát érhetnek el munkatársaink. A partneri program elérése minden Eventrendben dolgozó munkatársunk számára nyitott karrierlehetőség.
Természetesen fontos számunkra azon kollégáink is, akiknek nincsenek vezetői vagy karrier ambíciói, ezért évről évre azon munkálkodunk, hogy jobb és szerethetőbb munkahellyé váljanak az Eventrendes egységeink.

 

Ügyfélélmény fókuszú szakmai munka


Fontosnak tartjuk, hogy pozitív ügyfélélményt szerezzünk ügyfeleinknek, vendégeinknek és üzleti partnereinknek. Mindig szeretnénk kicsit meghaladni vásárlóink elvárásait. Tevékenységünk fókuszában ezért a velünk üzleti kapcsolatban állók igényeinek megértését, megismerését állítjuk. Ennek ismeretében pedig megteszünk mindent annak érdekében, hogy azokat megvalósítsuk, sőt egy csöppel meg is haladjuk! 

 

Teljes élményre fókuszáló vendéglátás és rendezvényszervezés


Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Mindamellett, hogy a kiszolgált ételeket és italokat jó nyersanyagokból és kellő gondossággal készítjük el, törekednünk kell arra is, hogy az eltöltött idő élménydús és emlékezetes legyen. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk. Célunk, hogy élményeket, örömöket és csepp boldogságot hozzunk vendégeink életébe.

Minden fenti törekvésünk ellenére bármely más vállalkozáshoz hasonlóan, mi sem ígérhetünk tökéletességet, de minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink, vendégeink és partnereink számára egyre többet és jobbat nyújthassunk.  


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor