EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Kedvezményekkel kényezteti visszatérő vendégeit az Eventrend Holding

Klubkártyát adott ki az Eventrend Holding, hazánk egyik legnagyobb vendéglátással, szállodaiparral- és rendezvényszervezéssel foglalkozó cégcsoportja. Akinek van már bármilyen pontgyűjtő vagy hűségkártyája, ismeri a jelenséget: minél többet fordulunk meg a kibocsátó üzleteiben, annál nagyobb-jobb kedvezményeket kapunk. A cél persze egyértelmű: minél több vendéget elcsábítani és megtartani, mindezt úgy, hogy a vendégnek is jó legyen. Az Eventrend Holding felismerte az ebben rejlő lehetőségeket és kész arra, hogy lehengerlő ajánlatokkal kényeztesse vendégeit. A részleteket Lehőcz Klára, az Eventrend Club projektvezetője mondta el.

Klubkártya kedvezmények az Eventrendnél

Hűségprogram a visszatérő vendégek számára

Az Eventrend Club létrehozásával az a legfőbb célunk, hogy kiemelt figyelemmel és prémium szolgáltatásokkal köszönjük meg visszatérő vendégeink bizalmát. A klubtagság amellett, hogy ingyenes és azonnali kedvezményt biztosít, tulajdonosa több ajánlatra és többletszolgáltatásra is jogosulttá válik. Emellett személyre szabott ajánlatokkal is várjuk visszatérő vendégeinket. Klubtagjaink számára folyamatosan lehetőségeket és programokat kínálunk szabadidejük értékes és minőségi eltöltésére, üzleti megbeszéléseik és tevékenységük bonyolítására.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyedi előnyök és szolgáltatások az Eventrend klubtagoknak

Egységeink egyedi szolgáltatás-és előnycsomagot kínálnak klubtagjainknak, mindezt megkülönböztetett figyelemmel kísérve. A klubkártya használata – mint minden más hűségprogram esetében – roppant egyszerű. Az Eventrend Holdinghoz tartozó – már a programhoz csatlakozott – éttermekben, egységekben külön Klub étlap kérhető, erről a kártya tulajdonosa (+3 fő) 10-15 százalékkal kedvezőbb áron választhat. Minden nálunk elköltött 100 forint után legalább 3 klubpont kerül a kártyatulajdonos pontszámlájára. Az összegyűjtött pontokat 1 pont = 1 forint értékben lehet beváltani.

 

Pontgyűjtési lehetőség 3 szinten a fogyasztás függvényében

Klubkártya rendszerünk nem csak pontgyűjtési lehetőséget tartogat, 3 különböző szint követi egymást hűséges vendégeink számára:

Klubtagság: csak regisztrálni kell, és azonnal élnek az előnyök. A regisztrációhoz (amelyet a csatlakozó egységeinkben és a www.eventrend.hu honlapon is megtehet bárki) csak magyar állandó lakcím szükséges.

Kiemelt klubtagság: erre a szintre az kerül, aki cégcsoportunkban 100 ezer forint értékben fogyaszt 12 hónap alatt.

Prémium klubtagság: azon klubtag válhat jogosulttá erre a szintre, aki 24 hónap alatt 500 ezer forintot értékben fogyaszt elfogadóhelyeinken.

Az egyes szintekhez egyedi szolgáltatáscsomagokat kínálunk. Mindhárom szinten egyre több ajánlat, előny várja visszatérő és a klubrendszerbe belépett vendégeinket.

 

Ajándék a kiváló éttermi szolgáltatás mellé

Minden egységünk meglepetés ajándékkal köszöni meg klubtagjainknak, hogy éttermünket választották: választhatnak például kézműves bor, pálinka, pezsgő közül vagy akár részt vehet az egységek programjain kedvezményesen.

 

A Klubrendszerhez tartozó vendéglátó egységeink:

 

Bohém Étterem

Művészek, üzleti ebédek, rendezvények, esküvők otthona

Bohém Étterem

A Bohém Étterem a Művészetek Palotáján belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is. Hétköznap délben üzleti ebédek kedvelt színhelye éttermünk, kellemes, exkluzív környezetben költheti el ebédjét partnerével. Az étterem kisebb, legfeljebb 120 fős rendezvényeknek, zártkörű fogadásoknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak is helyet ad.

Bohém Étterem logó

CÍM
Művészetek Palotája, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

TELEFON


+36-1-555-3372

+36-30-998-5498

 

 

Dunyha Étterem

Népi fogások, grillkonyha, és kemencés különlegességek vendéglője

Dunyha Étterem

 

Ady liget szívében, a Belvárostól 20 percre, csodálatos szépségű völgyben nyitotta meg kapuit 2012-ben a Dunyha kertvendéglő. Mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének kiszakadni a mindennapok városi létéből, nyugalomra, természet közeli élményekre, felfrissülésre vágynak; és mindemellett szeretik felidézni nagymamáink házias ízeit, ételeit. A vendéglő a hagyománytisztelet jegyében elfeledett népi fogásokkal, szabadtéri grillkonyhájában készült kemencés különlegességekkel, valamint vasárnaponként sunday-brunch-al várja vendégeit.

Dunyha Étterem Budapesten

CÍM
1029 Budapest, Feketefej u. 2-4

TELEFON
+36-1-391-8019

 

 

Fakanál Étterem

Hagyományos magyar vendéglátás akár esküvők részére is

Fakanál Étterem Budapesten

A Fakanál 1999 óta Budapest szívében, a Vásárcsarnok galériáján várja vendégeit. Kitűnő ízekkel, házias jellegű fogásokkal, igazi magyaros konyhával, melyhez a szükséges alapanyagainkat kizárólag magyar termelőktől vásárolja. Kínálatából soha nem hiányoznak a már sokak által elfeledett tradicionális, kiadós magyar étkek és a kitűnő borok. Karakteres, igényes ízvilágát, minőségi szolgáltatásait akár kitelepülve, külső helyszínen is magas színvonalon tudja biztosítani.

Fakanál Étterem logó

CÍM
1093 Budapest, Vámház krt. 1-3. I. emelet

TELEFON
+36-30-740-8765

 

 

P’art Kávézó

Baráti beszélgetések és üzleti találkozók kedvelt helyszíne

P'art kávézó

A P’art Kávézó a Művészetek Palotájában, a Ludwig Múzeum földszintjén található, falait Komoróczky Tamás képzőművész egyedi tapétája díszíti. A kávézóban igazi kávékülönlegességekkel, ízletes cukrászsüteményekkel, mérsékelt árakkal várjuk Önt. A kávéház hatalmas terasszal rendelkezik, gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, így Ön valóban kellemes, exkluzív környezetben találkozhat ismerőseivel vagy pihenhet meg. A kávézó kiváló helyszíne lehet előadás előtti vagy utáni felfrissülésnek vagy egy üzleti találkozónak.

P'art Café Budapest

CÍM
Művészetek Palotája, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1. 

TELEFON
+36-1-555-3372
+36-30-998-5498

 

 

Városliget Café & Restaurant

Kávéház, étterem és pezsgőbár a vendéglátás történelmi hagyományaival

Városliget Café

A Városliget Café & Restaurant egy modern, de ugyanakkor a Városliget és Budapest elmúlt 100 esztendejének történelmét és kultúráját bemutató polgári kávéház, valamint az ország első Törley pezsgőbárja. Megálmodóinak célja az volt, hogy a város szívében, történelmi környezetben zajló különféle aktív és inaktív programok kiegészítéseként nyújtsanak méltó vendéglátást. A főváros egyik emblematikus helyszínén, a Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával. A hely különlegességei a frissen pörkölt feketekávé és a szürkemarhából készült tányérhús Budapest aranykorát idézik.

Városliget Café

CÍM
1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.

TELEFON
+36-1-391-8019

 

 

Parlament Kávézó

Több mint kávézó, nem csak turistáknak

Parlament Kávézó

A Parlament Kávézó a budapesti parlament látogatóközpontjában a Kossuth tér északi felén található. Elsődleges célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, de nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek megszólítása sem. Hangulatos teraszáról kiváló panoráma nyílik Budára. A kávézó modern kortársaihoz hasonlóan hideg- meleg italokat, süteményeket, szendvicseket, salátákat kínál megfizethető áron a betérő vendégeknek, gyors pultkiszolgálás keretében.

Budapest Parlament Kávézó

CÍM
Parlament Látogatóközpont 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3. 

TELEFON
+36-30-436-1345
parlamentkavezo@orszagalmaetterem.hu

 

 

Puskás Pancho Sport Pub & Étterem

Étterem és söröző – a baráti rendezvények és a sportrajongók törzshelye

Puskás Pancho Pub

A Sport Pub minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc nevét viseli. Öcsi bácsi fotói és emléktárgyai, valamint a padlót borító valódi marhabőr semmihez sem fogható atmoszférát teremt a Puskás Pancho Sport Pubban. Megújult étlappal és pub classics ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Emellett kiváló sörök, kávék és egyéb kortyolni valók széles választéka a garancia arra, hogy egyetlen torok se maradjon szárazon, miközben a 11 hazai és nemzetközi sportcsatorna valamelyikén éppen a kedvenc meccsünket közvetítik. A látványról 15 LCD TV gondoskodik. A pubban Puskás Öcsi emléktárgyakat (bögre, póló, stb.) is be lehet gyűjteni, így a néhai világhírű focista rajongói körében ez valódi zarándokhelynek számít.

Puskás Sport Pub

CÍM
1036 Budapest, Bécsi út 56.

Telefon: +36 1 333 5656
E-mail:    info@symbolbudapest.hu

 

 

Zichy Park Hotel

Családbarát szállodakomplexum céges rendezvények és csapatépítők számára is

Zichy Park Hotel

Kapcsolódjon ki Bikácson, a Zichy Park Hotelben, mely a szekszárdi dombvidék ölelésében húzódik meg, az egykori Zichy Birtokon. Családbarát szállodánk egy gyönyörű, ősfás parkban található. A szálloda területén és környékén lehetőség van gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásra, lovaglásra, horgászásra és csónakázásra is. A megújult Levendula Spa lehetőséget kínál a pihenésre és a feltöltődésre, éttermünk pedig Tolna megyei különlegességekkel kápráztatja el a Zichy Park Hotel vendégeit. 

Zichy Hotel - Tolna megye

CÍM
H-7043, Bikács-Kistápé Liget

Telefon: +36 75 676-160, +36 75 676-161
E-mail:    info@zichypark-hotel.hu

 

A rendezvényhelyszín üzemeltetés és az éttermi vendéglátás szakértője

 

Az Eventrend Holding jelenleg több mint húsz vendéglátó-ipari egységet, és kilenc budapesti rendezvény helyszínt üzemeltet, három szálloda komplett F&B tevékenységét látja el, valamint a cégcsoport érdekeltségébe tartozik hat rendezvényszervező és két, szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is. Mindehhez elengedhetetlen több mint 500 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. A cégcsoport alapítása óta, vagyis közel 25 éve működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi.

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor